în inima arhipelagului Fiji, costă 75 de milioane de dolari. Cunoscută şi ca şi "Insula pălărie" datorită formei platoului său central, Vatu Vara a fost scoasă la vânzare încă din anul 2006, dar, până acum, nimeni nu s-a arătat interesat de achiziţionarea ei.


Cea mai scumpă insulă sălbatică din lume, Vatu Vara, situată Este o fostă suprafaţă vulcanică, iar două culmi gemene coboară într-o lagună de un albastru clar.

Un recif de corali înconjoară laguna şi plajele insulei. Zona este extrem de atractivă pentru scufundări şi pentru descoperirea peisajului submarin. Vatu Vara dispune de un teren întins, lung de peste 2.200 de metri, care ar putea fi transformat cu uşurinţă într-un heliport.

Până acum, zona este accesibilă doar prin intermediul ambarcaţiunilor. Insula nu are nici o construcţie, noul proprietar fiind obligat să îşi construiască reşedinţa de la zero.

Dacă vrea sfaturi, poate să-l întrebe pe vecinul Mel Gibson, proprietarul insulei Mago care se află la şapte kilometri de Vatu Vara.

Pericole

Există însă şi numeroşi factori negativi care trebuie luaţi în considerare de doritorii unei insule. Clima ar fi unul dintre ei: un uragan ar putea mătura întreaga insulă în decurs de câteva ore, iar minunatele faleze ar putea să dispară în câteva clipe


«Dotări»

Insula are plaje întinse, acoperite de nisip alb, palmieri, o lagună albastră, stânci de calcar


David Copperfield a dat 50 de milioane $ pe insula Musha Cay

David Copperfield a plătit 50 de milioane de dolari pe insula Musha Cay, din Bahamas. Pe lângă priveliştea superbă, insula deţine un aeroport privat, cinci reşedinţe în stiluri diferite un cinematograf în aer liber, teren de tenis, piscine şi şapte plaje superbe.


Johnny Depp a plătit 3,5 milioane $ pentru insula «Little Halls Pond Cay»

Johnny Depp a plătit "doar" 3,5 milioane de dolari o insulă ce poartă numele "Little Halls Pond Cay". Situată în zona protejată Exuma Cays, insula măsoară 400 de metri lungime şi are o suprafaţă de 14 hectare.

Citeşte şi:

Polinezia Franceză, Paradisul terestru - FOTO/VIDEO

Capul la cutie! Aterizează avionul! - VIDEO

EXCLUSIV! Camelia Potec s-a antrenat în paradis

Britanicul cu «Cel mai tare job din lume», la un pas de moarte!

Abramovici şi-a luat «culcuş» în Caraibe

Regiunea Exumas este foarte cunoscută în industria cinematografiei, aici filmându-se chiar"Piraţii din Caraibe", serie în care Johnny Depp a fost actorul principal. 
 
Loading...
Citeste tot despre: