Interlopul «Chiaburu», executat de rivali în restaurantul chinezesc - FOTO

Ultima actualizare:
15 noiembrie
15 noiembrie

S-a lăsat cu moarte de om, marţi seara într-un restaurant din Galaţi. Unul dintre cei mai temuţi interlopi din urbe a fost omorât de doi tineri dintr-o bandă rivală.

Marcel Nicolau, zis "Chiaburu" (48 de ani), cunoscut lider proxenet, se afla în restaurantul chinezesc din centrul Galaţiului.

La un moment dat, în local au intrat Valeriu Gigi Stănescu şi Aurelian Stănescu, ambii de 21 de ani, membri ai unui clan rival al lui "Chiaburu".

Tinerii îl urau de moarte pe "Chiaburu", pentru că aflaseră ei că, în 2006, bărbatul de 48 de ani incendiase una dintre maşinile familiei lor. Gândul răzbunării nu i-a părăsit nicio clipă. Marţi a venit clipa răzbunării. Valeriu şi Aurelian Cei doi au aflat că duşmanul lor se află la restaurantul chinezesc şi s-au dus să-i ceară socoteală.

Numai că, văzându-l pe "Chiaburu" în faţa ochilor, furia le-a luat minţile. Fără să stea la discuţii, Aurelian l-a atacat cu o bâtă şi o sabie pe duşman. Bărbatul de 48 de ani a încercat să se apere cu un cuţit, tăindu-l la o mână şi la un picior pe Valeriu.

Acesta din urmă l-a lovit puternic pe "Chiaburu" în cap cu o sabie ninja, după care l-a înjunghiat şi în umăr. De două ori. Victima a fost transportată la spital, imediat după incident, cu o maşină particulară, dar, ca urmare a rănii grave de la cap, a pierdut foarte mult sânge şi a murit la scurt timp.

„Lama extrem de tăioasă a secţionat osul şi a pătruns în creier, provocând o leziune deosebit de gravă", ne-au spus medicii de la Urgenţe. Valeriu şi Aurelian au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru omor calificat.

Vezi aici mai multe imagini de la locul faptei

Interlopul Mararu, asasinat în cafenea

Răfuielile dintre interlopi s-au lăsat cu vărsare de sânge şi la Piatra Neamţ în urmă cu o lună. Pe 15 noiembrie, cămătarul Gheorghiţă Mararu (32 de ani) a fost împuşcat cu opt gloanţe într-o cafenea din centrul oraşului de Cristian Chilat (41 de ani), zis „Falău".


    15 noiembrie
15 noiembrie

Ucigaşul a fost prins a doua zi, într-un sat de lângă Piatra Neamţ, unde se adăpostea la rude. Asasinatul de la Piatra Neamţ a zdruncinat şi conducerea Poliţiei Neamţ. Aurelian Vasea Şoric a pierdut funcţia de şef al IPJ şi este cercetat de superiori pentru managment defectuos.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net