A intrat în Cartea Recordurilor cu peste 22.000 de scrisori

Ultima actualizare:

Gabriel Lavrincic (35 de ani) este deţinătorul a 4 milioane de scrisori, dar 22.018 dintre acestea au intrat în Cartea Recordurilor, luna trecută, fiindcă sunt întregi, curate, timbrate şi ştampilate.

Bărbatul e mulţumit de impresionanta sa colecţie de scrisori pe care o strânge de la vârsta de 11 ani. Această pasiune l-a ajutat practic să înveţe nu mai puţin de zece limbi şi să cunoască diferite culturi, în special cea rusă.

„Cele 22.018 scrisori le-am primit în proporţie de 99,9% de la copii din Federaţia Rusă, de la pionierii pe care i-am cunoscut în taberele la care am participat în copilărie. Practic, cinci ani din copilărie mi i-am petrecut scriind şi citind scrisori. Astfel am reuşit să învăţ limba rusă şi să îmi deschid orizontul şi spre alte culturi şi limbi. În momentul de faţă înafară de limba română şi cea maghiară vorbesc încă zece limbi, iar asta datorită prietenilor pe care i-am făcut prin corespondnţă", povesteşte Gabriela Lavrincic.

Colecţionarul spune că prima tură de scrisori care a venit la poşta din comuna Marca, unde s-a născut şi a copilărit, a fost de circa 5000 de scrisori.

„Mi-a luat ceva vreme să le citesc, dar am reuşit să şi răspund la ele, iar de aici încolo am primit tot la două zile câte 50-60 de scrisori", mai spune Gabriel. Acum, el vrea să deschidă în Sălaj un Muzeu al scrisorilor din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net