A intrat la liceu cu nota 3

Ultima actualizare:

Georgescu Ionel Daniel, din Nădrag, a fost admis la Grupul Şcolar „Traian Grozăvescu" din Nădrag. Media generală în urma a patru ani de studiu din clasele V-VIII nu a depăşit 6, 33, iar notele de la tezele unice cumulate sunt mult mai mici, media tezelor unice fiind de 1,41. 

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

În judeţul Timiş, dintre cei 5.742 de elevi care au absolvit şcoala generală şi s-au înscris în cursa pentru un loc la liceu, doar 5.200 au fost repartizaţi la şcoli în funcţie de preferinţe şi, dintre aceştie, o singură elevă, Liceul Pedagogic „Carmen Sylva", a avut nota maximă şi îşi va continua studiile la Liceul „Grigore Mosil" din Timişoara. Aceştia vor ocupa cele peste 200 de clase care vor funcţiona în Timiş. Restul tinerilor care nu au fost repartizaţi, fie nu au selectat suficiente opţiuni, pentru a fi siguri că au şanse, fie au greşit când au completat fişele.

Majoritatea celor care s-au înscris la un liceu au făcut-o cu medii între 7 şi 7,99, mai bine de 1.400 de elevi fiind în această situaţie. Elevi care au fost admişi la licee cu note între 6 şi 6,99 au fost la fel de mulţi ca cei care au intrat cu medii între 8 şi 8,99. Doar puţin peste 800 de tineri se pot lăuda că au avut medii mai mari de 9 şi puţin peste 100 au avut medii sub nota 5.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net