Ioan Becali rupe tăcerea: "Prunea e o bubă nenorocită"

Ultima actualizare:

    Ioan Becali
Ioan Becali

Fostul agent de jucători, Ioan Becali, a decis să rupă tăcerea în cazul "răscoalei" de la finalul meciului cu CFR Cluj din Cupa României.

"Cum am putea noi să intervenim în viaţa lui Dinamo? Eventual putem interveni în viaţa privată a unui jucător, dar nu în situaţia lui contractuală. După meciul cu CFR Cluj, la două noaptea ma sună cineva de pe pe telefonul lui Zicu şi timp de oră toţi jucătorii au vorbit cu mine. 20 de jucători! Marius Niculae, Claudiu Niculescu, Pulhac, Moţi, toţi! Mi-au zis că nu se mai poate, că N'Doye a plecat. Mi-au spus: Prunea dă cu pumnul în masă, ne-a ameninţat, ne-a spus că pentru N'Doye există o lege iar pentru ceilalţi o altă lege", a explicat Becali.

"Bratu mi-a spus că a doua zi toata echipa nu se va prezenta la antrenamente. Le-am spus să se odihnească, noaptea e un sfetnic bun, să vedem câţi mai rămân. De dimineaţă au mai rămas doar şase! Niculae, Niculescu, Pulhac, eroii acelei nopţi, nu mai voiau să plece", a continuat fostul agent FIFA.

"N'Doye i-a umilit pe români"

"Dacă mint, eu ies complet din fotbal. Nu am chef de ceartă, vreau doar să lămuresc lucrurile. Suporterii lui Dinamo trebuie să înţeleagă că fraţii Becali nu au nimic cu clubul Dinamo. Mai dinamovişti decât noi nu sunt nici cei care fluieră în tribună, nici Prunea care se dă eroul acestei primăveri. Prunea a venit la Dinamo dând garanţii că are relaţii şi Dinamo nu va mai fi furată. Dacă Victor Becali era în cantonament nu mai pleca niciun jucător. Fotbaliştii români au fost umiliţi de N'Doye. Prunea este o bubă nenorocită a echipei Dinamo", a spus Ioan Becali la postul de televiziune GSP TV.

Giovani: «Prunea a adus gagici în cantonamentul lui Dinamo»

Ioan Becali l-a desfiinţat pe managerul sportiv al "câinilor" după ce acesta afirmase că Giovani şi fratele său Victor sunt vinovaţi pentru revolta de la Dinamo.

După ce a explicat că nu are nicio vină pentru fuga jucătorilor de la echipă, s-a lansat asupra lui Prunea.

"El a venit la Dinamo dând garanţii că are relaţii şi că echipa nu va mai fi furată, dar este o bubă nenorocită.A adus două gagici în cantonamentul lui Dinamo şi dacă vă mint cu vreo virgulă ies din fotbal. De ce credeţi că a venit Prunea la echipă?", a dezvăluit Giovani.

"Este o mizerie, nu am adus fete în cantonament la Dinamo. Nu ştiu cum nu-i e ruşine domnului Becali să facă asemenea afirmaţii", s-a apărat fosta glorie a "câinilor", care în trecut a fost acuzat de şeful LPF, Dumitru Dragomir că a adus femei în cantonamentul echipei naţionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net