Este căsătorit de patru ani, iar de doi încoace soţia lui are un alt comportament sexual. Vrea sex anal şi oral


"Bună. Numele meu este Vasi şi sunt din Jilava. Sunt căsătorit de circa patru ani cu Speranţa. De când a venit pe lume fiul nostru, acum doi ani, soţia mea şi-a schimbat comportamentul sexual. Seara, în dormitor, vrea să facă sex anal, iar dimineaţa îi place să-mi facă sex oral. Am ajuns la concluzia să bag divorţ, aşa nu mai pot continua."

 

Dragul meu, nu credeam că acestea pot fi probleme. Dar, înţeleg că pe tine te deranjează. Totuşi, pot să-ţi garantez că mulţi alţi bărbaţi te invidiază. Ce te pot sfătui în primul rând e să nu te gândeşti aşa repede la un divorţ.

Mai bine explică-i soţiei tale că tu ai o problemă cu dorinţele ei sexuale din ultima perioadă. Pe de altă parte, documentează-te mai mult despre sexul anal.

Făcut aşa cum trebuie - cu o igienă corectă, cu lubrifianţi, s-ar putea să îţi placă de la zi la zi tot mai mult. Dacă îţi iubeşti partenera, cred că puteţi ajunge la un numitor comun. Tu faci anumite compromisuri, ca să-i împlineşti ei fanteziile sexuale, şi poţi, în consecinţă, să-i ceri şi tu ei să facă anumite lucruri pentru tine, ceva ce ţi-ai dorit până acum şi nu ai obţinut pentru că, poate, ţi-a fost jenă să-i spui. Eu cred că atitudinea Speranţei nu are legătură cu maternitatea.

Cred că de mai mult timp încoace şi-ar fi dorit să facă aceste lucruri. Faptul că s-a întâmplat abia după venirea pe lume a copilului vostru cred că este o pură coincidenţă. Vă place să vă uitaţi la filme pentru adulţi împreună? Dacă nu, ce-ar fi să încercaţi? Poate dacă vede actorii cum fac sex anal nu mai are nevoie sau nu mai vrea neapărat să fie penetrată în anus.

Poţi doar să o iei pe la spate şi să o penetrezi în vagin. Imaginaţia te poate salva de multe ori, aşa că încearcă şi asta, să vezi dacă-i place. Totuşi, te sfătuiesc să purtaţi şi o discuţie, deschis, pe această temă.

Te-ai gândit la posibilitatea că ea vrea sex anal şi oral pentru că-şi imaginează că acesta este visul oricărui bărbat şi nu vrea să te piardă, aşa că-ţi oferă şi asta? Iar tu vrei să o părăseşti tocmai pentru că ea se gândeşte atât de mult la cum să te satisfacă? Nu-i aşa că ţi-ar părea rău după?

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: