Tehnicianul care a lăsat Dinamo anul trecut e la un pas de a califica o echipă mică din Arabia Saudită în varianta asiatică a Ligii Campionilor.


Al-Ettifaq, formaţia lui Săpăligă, este o echipă mică în comparaţie cu Al-Hilal şi Al-Ittihad.

„Diferenţa provine din faptul că acestea sunt conduse de câte un prinţ cu o avere inestimabilă, în timp ce la noi nu există aşa ceva. Avem un preşedinte, un Consiliu de Administraţie şi un buget de cinci, şase milioane de dolari", explică antrenorul român, care a schimbat statutul echipei.

„Noi aveam obiectiv evitarea retrogradării. Faptul că Peseiro a convocat în premieră la naţionala Arabiei Saudite cinci jucători de-ai mei spune multe", a mai dezvăluit Marin.

Câştigă 300.000$ pe sezon

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt tocmai pe roze la Al-Ettifaq. „Jucăm pe prime mai mici decât cele din România. Încep de la 400 de dolari şi ajung la 4.000 de dolari dacă legăm mai multe meciuri fără înfrângere. Contractele sunt însă bunicele. Nu există jucător sub 150.000 de dolari pe an", ne-a precizat „Săpăligă", care câştigă 300.000 de dolari pe sezon.

„Sunt şi aici întârzieri, dar nu te păcăleşte nimeni. N-am primit niciun cadou special, vreun ceas, vreo maşină sau altceva, deoarece cadourile le fac prinţii iar noi dacă nu avem aşa ceva de unde cadouri?", a încheiat antrenorul de 55 de ani.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: