Irina vrea să-i crească fiul lui Ronaldo!

Ultima actualizare:

Anunţul făcut de Cristiano Ronaldo, cum că a devenit tată, i-a luat prin surprindere atât pe fanii săi, cât mai ales pe iubita sa, Irina Shayk.

Fotomodelul le-a mărturisit apropiaţilor că a plâns o zi întreagă încercând să înţeleagă ce i se întâmplă, însă apoi a discutat cu fotbalistul lusitan care i-a explicat cum stau lucrurile de fapt.

Pe aceeaşi temă:

Cristiano Ronaldo cu iubita lui, după ce a «plătit» o femeie să-i nască băiatul

Cristiano Ronaldo e tată!

În cele din urmă, Irina a acceptat situaţia şi a spus că nimic nu va schimba relaţia pe care o are cu Roanldo. Mai mult decât atât, după ce starul de la Real Madrid i-a arătat acesteia poze cu fiul său, fata s-a decis să meargă în Portugalia pentru a-l cunoaşte pe micuţ.

În plus, focoasa rusoaică a postat şi pe pagina personală a unui site de socializare un mesaj către iubitul ei." Te iubesc şi îţi simt lipsa ca de obicei. Vin să te ajut pe tine şi copil pe care îl iubesc deja. Promit să vă iubesc mereu", a scris tânăra.

Fiul lui Crsitiano Ronaldo s-a născut în Statele Unite ale Americii, al 17 iunie. A cântărit 4.300 kilograme şi a măsurat 53 de centrimetri.

Presa lusitană vorbeşte despre o mamă-surogat, care ar fi semnat mai multe acte prin care se obligă să păstreze confidenţialitatea asupra întregului "episod Ronaldo"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net