Îşi ia droguri uşoare din banii tatălui orb

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt mai ieftine decât bine cunoscutele droguri, însă au acelaşi efect. Plantele etnobotanice câştigă pe zi ce trece tot mai mulţi adepţi.

Aşa s-a întâmplat şi cu Cristian Ruzicska, de 23 de ani, care spune că a devenit client fidel al "magazinelor de vise" din Capitală.

Îmbrăcat frumos, cu o perche de blugi şi o bluză de trening, Cristi, aşa cum îi spun părinţii şi apropiaţii, a coborât grăbit dintr-un taxi şi s-a îndreptat către un magazin în care se vând plante etnobotanice. S-a întors apoi la maşină şi l-a ajutat pe tatăl lui orb să coboare.

Împreună au mers la magazin, însă, după numai cinci minute au ieşit. Era nervos şi agitat! Avea nevoie de doza zilnică, iar poliţiştii făceau un control.

"Dacă nu iau, când intru în crize sunt în stare să omor pe cineva!", aşa şi-a început trista poveste Cristi. Cu greu a acceptat să vorbească despre prafurile care i-au schimbat viaţa.

"M-am drogat prima oară acum cinci ani. Am început cu cocaină. Acum, vreau să mă las, dar nu mai pot. Banii pentru droguri îi iau de la tata, din pensia lui de handicapat", a continuat tânărul.

Tânărul dependent de droguri spune că ia şi câte 30 de plicuri de plante pe zi

simeon stalpnicul png

Acum două luni, băiatul a fost eliberat din penitenciar. A fost închis şase luni pentru tâlhărie.

"Tot din cauza drogurilor. Să fac rost de bani am tâlhărit. Când intru în sevraj nu mai ştiu ce fac", ne-a spus trist Cristi. Este singurul copil al familiei Ruzicska. Părinţii, Ferdinand şi Elena, ar face orice să-şi ştie fiul bine.

"Eu merg cu el de cele mai multe ori şi îi dau bani să cumpere plantele. Nu pot să-l las. Am încercat să-l internam şi peste tot ni se spune că nu mai sunt locuri", spune disperat tatăl băiatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net