Italia: Un lanţ de magazine oferă la tombolă 10 locuri de muncă

Ultima actualizare:

Un lanţ de supermarcheturi din nordul Italiei organizează în luna septembrie, în contextul creşterii şomajului, o tombolă în cadrul căreia fericiţii câştigători primesc un loc de muncă în cadrul companiei.

Compania Tigra lansează acest concurs cu ocazia celei de-a treizecea aniversări. Se pot câştiga 10 locuri de muncă, fiind vorba de contracte cu durata fixă de un an, iar posturile sunt de magaziner sau de operatori de motostivuitoare, cu salarii între 1.100 şi 1.200 de euro pe lună.

"Fac cumpărături şi găsesc un loc de muncă", exclamă o tânără femeie de pe afişul publicitar al lanţului care deţine 59 de supermarcheturi în prospera regiune a Lombardiei şi a Piemontului.

La expirarea contractului pe termen fix, salariaţii vor putea fi angajaţi definitiv, cu excepţia cazurilor când este vorba de o problemă disciplinară, a declarat Stefano Trentini, responsabilul pentru comunicare al Tigra, companie cu 1.200 de angajaţi.

Card de fidelitate şi cumpărături de 30 de euro

Pentru a participa la tombolă, este necesară deţinerea unui card de client fidel al magazinului, iar prin efectuarea unor cumpărături în valoare de cel puţin 30 de euro se câştigă dreptul pentru a introduce un bilet în urnele din magazinele lanţului. De asemenea, mai pot fi câştigate şi tichete de cumpărături. Ca urmare a crizei mondiale, nivelul şomajului a ajuns la 7,3% în primul trimestru al anului 2009, cel mai înalt nivel din ultimii trei ani, arată cele mai recente date oficiale făcute publice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net