Îţi dăm 707 telefoane ca să dai drumul la vorbă!

Ultima actualizare:

Eşti unul dintre sutele de mii de români care de joi au o cartelă Click! sim? Felicitări! Acum ai şansa să câştigi şi un telefon pentru cartelă care îţi oferă mii de minute gratis la reîncărcare în grupul Click! De astăzi până pe 10 decembrie, timp de o săptămână, punem la bătaie nu mai puţin de 707 telefoane mobile, câte 101 zilnic.

Cum poţi câştiga? Nimic mai simplu. Trimite un mesaj gratuit de pe cartela ta Click! sim la numărul 305, cu textul "concurs, numele tău şi localitate de domiciliu".

Din lista celor care au trimis mesaje se vor face 101 extrageri zilnic, iar de mâine până pe 11 decembrie găseşti în ziarul Click! lista câştigătorilor.

Dacă te afli printre fericiţii câştigători ai 30 de zile la dispoziţie pentru a-ţi revendica premiul la numărul de telefon 021.407.54.74 sau la 0800.800.111. Poţi suna de luni până vineri între 9.00 şi 17.00.

Telefonul pe care ţi-l oferim te va ajuta să ai acces la toate opţiunile cartelei Click! sim. Vei putea avea acces la cele mai proaspete ştiri prin m.click.ro. Şi nu uita. Pe 9 decembrie ai din nou cartela Click! sim împreună cu ziarul Click! la numai 0,8 lei.

Aşa îţi reîncarci cartela Click! sim

Îţi poţi reîncărca cartela Click! sim prin e-voucher (tichet) în orice punct de reîncărcare electronică. Aceste puncte de reîncărcare le găseşti la orice pas. De exemplu poţi reîncărca în toate magazinele Mic.ro, la toate chioşcurile Adevărul şi oriunde se reîncarcă şi celelate cartele Pre-pay.

E foarte simpu să beneficiezi de extraopţiunile Click! sim începând cu 3 Euro. Valorile de reîncărcare disponibile sunt: 3,6,9 şi 12 Euro si pentru orice sumă reîncărcată primeşti un bonus de 1000 de minute în grupul Click! sim. Pentru încă 2,5 euro mai primeşti 1000 de minute şi 1000 de sms-uri gratuite în grupul Click! sim, dar şi 20 de minute naţionale.

Click! spune

Cartela Click! sim îţi oferă cel mai mic tarif la convorbirile naţionale.

Cu cartele din grupul Click! sim vorbeşti cu 8 cenţi pe minut în orice reţea naţională

Ai cel mare bonus la reîncărcare. Vei primi 1.000 de minute gratuite în grupul nostru, valabile 30 de zile

 Pentru informaţii despre minutele disponibile, sună gratuit la 333 sau *133#

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net