Jaf armat la o agenţie a Raiffeisen Bank din Arad

Ultima actualizare:

Update ora 16.00 Poliţiştii criminalişti se află în aceste clipe în agenţie şi încearcă să afle cât mai multe detalii despre modul în care au acţionat cei doi hoţi. Potrivit angajaţilor băncii, prădătorii au fost doi bărbaţi acoperiţi cu cagule şi înarmaţi cu două pistoale.

Criminaliştii au găsit două glugi

Casieriţa instituţiei le-a povestit poliţiştilor că bărbaţii au ameninţat cu pistoalele însă nu au declanşat focul. Hoţii au reuşit să plece din agenţia Raiffeisen cu toate încasările clienţilor de astăzi.

"Casieriţa a fost cea care a apăsat butonul de panică şi care le-a dat banii. Îi audiem pe toţi angajaţii agenţiei pentru a putea întocmi un cerc de suspecţi. Încă nu ştim de ce sumă este vorba", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Poliţiştii au găsit în tomberoanele de gunoi din spatele agenţiei două glugi de geacă pe care le-au ridicat pentru cercetări. În momentul în care a avut loc jaful, în agenţie se afla şi un client. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Din primele informaţii se pare că a fost vorba despre un jaf armat care s-a produs în plină zi la una dintre agenţiile băncii austriece situată în cartierul Aurel Vlaicu, informează Adevărul de Seară Arad.

Poliţiştii arădeni se află deja la faţa locului şi au încercuit zona pentru a putea demara cercetările. Se pare că în urmă cu circa jumătate de oră, doi indivizi mascaţi şi înarmaţi au intrat în bancă şi au ameninţat angajaţii sucursalei situată la parterul unui bloc, lângă mai multe spaţii comerciale. Nu se ştie încă ce sumă de bani au reuşit să sustragă cei doi.

Citeşte şi:

Două jafuri au avut loc în judeţul Constanţa, la o sală de jocuri şi la o benzinărie

Jaf ca în filme la o primărie din județul Iași! Află aici pagubele

Un jaf a avut loc la o farmacie din Timişoara

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net