Jaf armat la un magazin de bijuterii

Ultima actualizare:

Patru indivizi mascaţi cu cagule şi înarmaţi cu pistoale şi săbii au atacat, luni, personalul unui magazin de bijuterii şi unei case de amanet din centrul municipiului Călăraşi, furând opt kilograme de bijuterii, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, luni, în jurul orei 13.00, bărbaţii au intrat în încăpere şi l-au lovit pe angajatul magazinului de bijuterii şi casei de amanet, somându-l să le dea banii şi bijuteriile aflate în incintă, iar în acel moment acesta a apăsat butonul de panică.

Ulterior, la câteva secunde, dintr-o altă încăpere din spate a apărut administratorul casei de amanet, care a tras în cei patru indivizi cu o puşcă cu alice, rănindu-l pe unul dintre bărbaţi, care a scăpat pistolul din mână.

Din primele cercetări şi din relatările martorilor, ale administratorului şi angajatului casei de amanet, atacatorii au fugit de la locul faptei cu un autoturism BMW cu numere de înmatriculare de Polonia. În judeţul Călăraşi poliţiştii au instituit filtre rutiere pentru prinderea atacatorilor, care au reuşit să fure opt kilograme de bijuterii.

Angajatul casei de amanet lovit a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu necesită internarea.

Potrivit poliţiştilor, înainte să intre în magazin, unul dintre cei patru atacatori a tras un foc de armă în uşa magazinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net