Jefuia pescarii direct de pe baltă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Inventivitatea hoţilor nu mai are limite pe plaiurile mioritice! Fără scrupule, un membru al Clanului Duduienilor, Ştefan Oprea, şi-a folosit nepotul de 10 ani într-o serie de hoţii ingenioase.

Metoda de furt a lui Fane era extrem de simplă. El se ducea pe bălţile din jurul Capitalei şi, cu nepotul de mână, intra în vorbă cu pescarii de ocazie, despre cum merge peştele, de cât costă distracţia.

Fără să bănuiască ceva, pescarii îi ajutau pe cei doi cu informaţii. Când nepotul se arăta interesat de sportul cu undiţa, pescarul se oferea să-l înveţe câte ceva din tainele meseriei.

În tot acest timp, Fane „opera" în maşinile pescarilor şi le lua borsetele, cheile de la casă şi banii. Imediat, prada era pasată complicilor care spărgeau casele oamenilor.

2. Copilul se oferă să ajute pescarul, chipurile să înveţe şi el ceva din tainele meseriei. 3. Borfaşul profită de neatenţia pescarului şi îi fură cheile, actele şi banii din maşină

simeon stalpnicul png

Numai la o singură „operaţiune", spun poliţiştii Secţiei 6, cei care l-au arestat ieri pe Fane Oprea, hoţii au furat bunuri de peste 10.000 de euro. „Duduienii" vizau, în special, balta de la Belciugatele, unde vin oameni cu stare, dar nu se dădeau în lături nici de la a fura de la pescarii amărâţi care îşi fac veacul pe malurile lacurilor din Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net