Kapetanos: „Nu-mi cer scuze şi nu accept vreo amendă. Nu am greşit”

Ultima actualizare:

"După meciul cu Napoli mulţi oficiali au ieşit în presă şi m-au caracterizat în mai multe feluri, iar acest lucru nu este în regulă. În doi ani şi jumătate este pentru prima oară când cer să fac o conferinţă de presă. Sunt sigur că fanii Stelei mă vor înţelege, pentru că dau totul pentru echipă şi pentru ei.”

„Nu e vorba de bani sau de amendă. Nu sunt de acord cu nicio amendă pentru acest cartonaş roşu primit. Decât să-mi dea o amendă de 500 sau 1.000 de euro mai bine donez banii copiilor, dar eu nu sunt de acord cu acest roşu. După meci am urmărit reluările ca să înţeleg ce s-a întâmplat. La cum arată reluările, jucătorul advers ar fi trebuit să fie plin de sânge.”

„Singurul lucru de care îmi pare rău este că voi fi suspendat şi că nu îmi voi putea ajuta echipa. Antrenorul cred că a jucat atâta fotbal la viaţa lui încât ştie ce s-a întâmplat, deci nu cred că voi primi o amendă", a spus Kapetanos.

Pantelis Kapetanos a afirmat că singura eliminare din carieră pentru care este vinovat a avut loc la meciul cu Ujpest, din preliminariile Ligii Europa, sezonul 2009/2010.

Atacantul grec a menţionat că nu poate să-şi ceară scuze, deoarece nu l-a lovit cu intenţie pe jucătorul echipei Napoli, Santacroce. "S-a scris în presă că îmi voi cere scuze. Antrenorul şi colegii mei ştiu ce s-a întâmplat. Am venit pentru a le explica fanilor echipei. Singurele scuze pe care pot să mi le cer este că nu am câştigat cu Urziceni, Astra şi Oţelul. Nu pot să-mi cer scuze pentru că n-am făcut rău nimănui. Nu am vrut să-l lovesc pe Santacroce, doar l-am atins. Am vrut să-l feresc, pentru că l-am văzut în ultimul moment", a subliniat Kapetanos.

Pantelis Kapetanos a precizat că niciun coleg nu i-a reproşat eliminarea din meciul cu Napoli. "Nimeni nu s-a uitat urât la mine după această eliminare. Colegii mei ştiau sigur că nu se poate ca eu să-l lovesc pe jucătorul advers. Se mai întâmplă în fotbal să loveşti. Nu aveam de ce să-l lovesc, jocul mergea bine, am dat un gol şi nu mă gândeam decât cum pot să-mi ajut echipa. Napoli nu avea nicio şansă să ne egaleze dacă jucam 11 la 11, pentru că până la eliminarea mea ei nu avuseseră nicio ocazie. Când arbitrul mi-a dat cartonaş roşu direct am înnebunit. Nu am ştiut ce să fac", a explicat Kapetanos.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net