Dezamăgire în rândul fanilor cântăreţei americane Katy Perry. Tânăra artistă de 25 de ani, considerată de mulţi drept un etalon de frumuseţe naturală, recurge la diverse trucuri pentru a-şi îmbunătăţi imaginea în videoclipuri.


Se pare că, pentru producătorii de la Hollywood, nicio soluţie nu este destul de trăsnită pentru a-i împiedica să o aplice în goana lor după publicitate şi bani.

O serie de fotografii realizate în timpul filmărilor la ultimul vidoclip al cântăreţei, "Starstrukk", prezintă un amănunt cel puţin ciudat. În echipa de make-up artişti care s-a ocupat de imaginea lui Kate se afla şi un "specialist" în aranjarea sânilor.

Nu este vorba despre un chirurg estetician, ci pur şi simplu de un bărbat care, din când în când, îi masa sânii artistei pentru a arăta "cât mai naturali".

"E nebunie curată", au comentat internauţii pe site-ul care a publicat fotografiile. "Oare cu cât este plătit să facă asta? Mai sunt locuri disponibile la Hollywood?", s-au întrebat alţii, mai în glumă, mai în serios, informează adevarul.es. 
 
Loading...