Kelly Preston a renunţat la divorţ din dragoste pentru John Travolta

Ultima actualizare:

    Ea impune regulile în cuplu
Ea impune regulile în cuplu

A suferit cele mai urâte umilinţe, după ce împotriva soţului său au apărut mai multe plângeri din partea unor bărbaţi care susţin că i-a abuzat sexual, însă actriţa Kelly Preston (51 de ani) nu renunţă la actorul John Travolta (59 de ani).

A vrut să se despartă de el, la un moment dat, dar a anulat în scurt timp cererea de divorţ, în iunie 2013.

"Kelly a renunţat la divorţ după ce John a acceptat să urmeze toate regulile ei", a dezvăluit un prieten al cuplului. "După câte umilinţe a îndurat, din cauza aberaţiilor lui sexuale, se teme că divorţul i-ar aduce şi mai multe umilinţe, pentru ea şi copii".

După ce cei doi au pierdut un copil suferind de autism, pe Jett, care a murit în 2009, la 17 ani, Kelly i-a pus condiţia lui John să-i mai facă un copil, ceea ce s-a întâmplat. Ea a adus pe lume un băieţel, numit Benjamin, născut în 2010. Cuplul Travolta-Preston mai are o fetiţă, Ella Bleu, în vârstă de 13 ani.

Ea impune regulile în cuplu

La sfatul celei mai bune prietene, Kirstie Alley, cuplul a început să participe la şedinţe de consiliere conjugală. Aşa au reuşit să treacă peste toate neînţelegerile. Kelly vrea să-l ierte pe John, însă nu uită ce i-a făcut şi i-a cerut să nu îi mai iasă din cuvânt, dacă vrea să nu divorţeze. Preston l-a cunoscut pe Travolta în timp ce turnau împreună pentru filmul "The Experts" în 1987. Ei s-au căsătorit la Hotel de Crillon din Paris la 5 septembrie 1991.

O a doua ceremonie de căsătorie au avut-o la Daytona Beach, Florida, la 12 septembrie 1991. Kelly Preston a mai fost căsătorită cu actorul Kevin Gage între 1985-1987. Ea a mai avut relaţii amoroase cu George Clooney şi Charlie Sheen. John Travolta a mai avut o relaţie cu actriţa Diana Hyland care a murit în 1977 de cancer la sân.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net