Keşeru: «Mi-aş dori să fiu antrenat de Moldovan»!

Ultima actualizare:

Click!: Claudiu, lumea nu a mai auzit nimic de tine...

Claudiu Keşeru: Am revenit la FC Nantes, după împrumutul la Tours, iar acum vreau să dau totul pentru această echipă. Am avut o ruptură la ligamentele încrucişate ale genunchiului în sezonul trecut. Acum sunt recuperat în totalitate şi sunt bucuros că mi se dă şansă de la meci la meci la Nantes.

Totuşi golurile ţi-au lipsit în acest sezon?

Am avut o perioadă lungă de accidentare şi a fost incredibil de greu. Poţi să şi cedezi la un moment dat, dacă nu ai ambiţie prea mare. Eu mă bucur că am trecut cu bine peste cele şase luni de recuperare, iar acum antrenorul îmi dă încredere. Mă gândesc să rămân la Nantes pe viitor, unde mai am doi ani de contract.

Te-a mai sunat cineva de la FRF?

Nu. Eu nu mai fac parte din lotul echipei naţionale de tineret. Iar pentru a fi în atenţia lui Răzvan Lucescu trebuie să joc şi să marchez. Deocamdată, nu am făcut-o decât la echipa a doua a clubului. La prima echipă am dat doar pase de gol în ultimele meciuri.

Ce părere ai despre noul selecţioner?

Din ce am citit şi am văzut în ultima vreme, sunt numai cuvinte de laudă din partea tuturor. România a jucat foarte bine la Paris împotriva Franţei. Am fost la meci pe „Stade de France" şi mi-a plăcut dăruirea băieţilor. Eu nu pot să mă autopropun la naţională.

Viitorul lui Keşeru va fi tot la Nantes?

Asta mi-aş dori acum. Odată cu venirea lui Furlan (antrenorul lui FC Nantes) am jucat destul de mult şi mi-a promis că îmi va acorda încredere şi pe viitor. Anul trecut mi-a prins bine împrumutul la Tours. Am marcat aproape meci de meci până să mă accidentez, iar echipa a fost la un pas de a obţine promovarea. Eram pe locul zece înainte să ajung acolo şi am terminat pe patru.

Te-ar tenta o revenire în fotbalul românesc?

În sezonul trecut am vorbit de mai multe ori cu Nea Vio (nr Viorel Moldovan) despre un transfer la Vaslui, dar totul a rămas la nivel de discuţie. Am numai cuvinte de laudă despre munca pe care o prestează.

Acum, Moldo este la FC Braşov, ai vrea să joci la echipa de Sub Tâmpa?

Mi-ar plăcea să joc sub comanda lui Vio, dar asta nu înseamnă că vreau să mă autopropun la FC Braşov. Poate voi colabora cu Vio în altă parte.

Echipele din Ligue 2 la care a fost împrumutat Keşeru:

-Libourne Saint Suerin (6 luni) - A marcat 11 goluri în 17 partide, în sezonul 2007-2008-FC Tours (4 luni) - A punctat de 7 ori în 12 meciuri, în sezonul trecut-FC Nantes se află pe poziţia a şaptea în Ligue 2, după 19 etape în sezonul 2009-2010-322 de minute a evoluat Keşeru în acest acest campionat pentru „canari”-16 goluri a marcat Keşeru pentru Nantes în primul eşalon din Franţa, din 2004, până în prezent-Pe site-ul transfermarkt.de, atacantul nostru este cotat la 800.000 euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net