L-a răpit pe băiat să facă rost de bani de nuntă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Urma să facă nunta peste exact o lună, în schimb a ajuns după gratii. Monica Gianina Neruja, românca acuzată că, alături de logodnicul ei, a răpit un copil din Pakistan şi a cerut 100.000 de euro răscumpărare, jură că e nevinovată.

Mai citeşte:

Pentru 100.000 de euro, o femeie din Galaţi a răpit un copil britanic VIDEO

Povestea răpirii lui Sahil Saeed, în vârstă de cinci ani, din Pakistan, a făcut înonjurul lumii. Monica este acuzată că împreună cu logodnicul ei, Andrei Sageiz Mouhamed, de 33 de ani şi Mouhamed Zahed Salem, de 29 de ani au răpit un băiat cu dublă cetăţenie, britanică şi pakistaneză, şi au cerut 100.000 de euro în schimbul lui.

Valiza cu banii pentru răscumpărare a fost găsită în încăperea în care au fost arestaţi cei doi

simeon stalpnicul png

Familia a plătit, dar Poliţia a intrat pe fir şi a reuşit să-i aresteze pe răpitori.

Familia Neruja este în stare de şoc. Marcel Neruja, tatăl tinerei, reuşeşte cu greu să îşi găsească cuvintele.

„Sunt convins că fata mea este nevinovată. Nu putea fi implicată în aşa ceva. Eu o cunosc. Am vorbit duminica trecută cu Monica şi totul era în regulă", ne-a declarat Marcel Neruja.

„Mi-a spus: «tată este o înscenare. Sunt nevinovată. La începutul săptămânii viitoare va fi desecretizat dosarul şi atunci avocatul va afla care sunt acuzaţiile care mi se aduc. Sunt sigură că voi fi pusă în libertate». Eu o cred", ne-a declarat Marcel Neruja.

Într-un interviu acordat The Mail on Sunday după întâlnirea emoţionantă cu fiul său, Raja Saeed a povestit că răpitorii au ameninţat că-i omoară băiatul.

"Ştii ce îi putem face - putem să îi punem o vestă cu grenade şi explozibil şi să îl aruncăm în aer. Şi îţi vom mai livra ce a mai rămas din el într-un sac de gunoi la o intersecţie", suna ameninţarea răpitorilor.

Invitaţiile pentru cununia cu Sageiz au fost deja trimise

Pe 24 aprilie 2010 tânăra din Galaţi are programată nunta cu pakistanezul Sageiz Mouhamed, botezat creştineşte Andrei.

simeon stalpnicul png

Părinţii, aflaţi sub şocul celor întâmplate, ne arată invitaţiile la nuntă şi nu ştiu să ne spună ce se va întâmpla cu evenimentul deja planificat.

Sahil a ajuns din nou în braţele părinţilor

Sahil Saeed, micuţul care a ţinut cu sufletul la gură o lume întreagă, a ajuns vineri seară în braţele mamei sale după ce a fost eliberat din mâinile răpitorilor.

simeon stalpnicul png

Sahil locuieşte în Anglia, dar îşi petrecea vacanţa la bunici în Pakistan, împreună cu tatăl său. Anchetatori din patru ţări au colaborat pentru a descâlci iţele acestui complicat caz.

Sahil a declarat că a fost tratat bine şi a primit chiar un pistol de jucărie. Băiatul era ras în cap, cel mai probabil pentru a nu fi recunoscut, şi avea la gât un carton cu adresa bunicii lui.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net