La 57 de ani, vrea să arate ca în desene animate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce timp de 5 ani a trecut de multe ori prin mâna chirurgului pentru a arăta ca personajul ei preferat de desene animate, Annette Edwards îşi consumă pensia pentru a se întreţine.

După ce a dat peste 16.000 de dolari pe operaţii estetice, bunica din Marea Britanie, Annette Edwards, a ajuns la fundul sacului.

Aşa arăta înainte de operaţii(stânga)

"Am visat de mică să arăt ca Jessica Rabbit şi asta am făcut. Am început operaţiile la o clinică în Londra. Din păcate, la vârsta mea, tratamentele de înfrumuseţare şi operaţiile estetice trebuie repetate mai des", s-a plâns bunica Edwards, care are zece nepoţi.

"Totul a început cu o operaţie de ridicare de sâni, implanturi în obraji şi botox. Modelarea a venit ulterior. Aşa am ajuns să arăt anul trecut ca Jessica Rabbit, acum trebuie să o iau de la capăt", a declarat bunica pentru un post de televiziune britanic.

Citeşte şi:Deşi face reclamă la creme anti-îmbătrânire, Jane Fonda întinereşte cu bisturiulLa 50 de ani s-a «tunat» de 177 de oriHeidi Montag, o nouă operaţie esteticăIată ce modele se preferă în chirurgia estetică, în 2010!Operaţie estetică ca să arate ca Jessica Alba, altfel o părăseşte iubitulBunicuţa a şocat personalul unei clinici private din Londra când a venit cu poza Jessicăi Rabbit, cu care voia să semene

simeon stalpnicul png

Cum ridurile au început să apară, femeia va mai scoate din buzunar 4.500 de dolari pentru o intervenţie la sâni, 3.200 de dolari pentru corectarea pleoapelor şi 1.000 $ pe injecţii cu Botox. Asta în condiţiile în care câştigă aproximativ 4.000 de dolari pe lună cu ferma ei de iepuri.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net