La miezul nopţii începe Anul Tigrului. Află previziunile pentru 2010 - VIDEO

Ultima actualizare:

Sărbătoarea trecerii în noul an este foarte importantă pentru chinezi, familiile reunindu-se pentru a petrece împreună Revelionul şi pentru a mânca împreună găluştele tradiţionale, aducătoare de noroc.

Ministerul chinez al Căilor Ferate a estimat că peste 210 milioane de oameni, mai mult decât populaţia Rusiei, vor utiliza căile ferate pe parcursul sezonului de călătorie, de 40 de zile, al Anului Nou. Oficial, sărbătoarea dintre ani durează şase zile, dar mulţi muncitori îşi iau liber întreaga lună de concediu, scrie Adevărul.

Anul visurilor îndrăzneţe

Anul Tigrului aduce modificări de tot felul, fiind un an al transformărilor, care va evolua înregistrând schimbări bruşte de intensitate, spun astrologii chinezi. Oamenii vor trăi şi vor acţiona numai pentru fapte mari şi idei îndrăzneţe. O dată la 12 ani, după un an calm şi plin de ezitări, cum este Anul Boului care tocmai s-a încheiat, urmează un an al introducerii reformelor şi al schimbărilor curajoase, care va marca un moment de cotitură în vieţile tuturor.

Anul Tigrului este un an predestinat confruntărilor de tot felul, care pot merge până la război. Derularea evenimentelor se va face aparent sub impulsul momentului, dar o analiză mai atentă va scoate la iveală existenţa unor planuri vechi, de cel puţin trei ani de zile, care abia acum se pun în practică.Oamenii se vor supăra greu, dar odată porniţi vor acţiona cu furie şi pot distruge tot ce au realizat în anii anteriori în doar câteva ore. De multe ori încrederea reciprocă va fi „aruncata in aer" de cele mai ciudate şi mai stupide declaraţii.

Chinezii spun că Anul Tigrului aduce însufleţire şi impune o desfăşurare dramatică a evenimentelor. Oamenii vor fi adesa cuprinşi de înflăcărare şi pasiune, participând la experienţe grandioase de viaţă, care se vor succede neîntrerupt, întrucât curajosul tigru nu face pauze.

Pe mapamond, vor apărea schimbări de opinii, rebeliuni politice şi chiar intervenţii militare, dar nicio acţiune nu va dura mult.

Anul Tigrului promite să fie neobişnuit şi interesant. La conducere, în lume şi în ţară, vor rămâne numai oamenii curajoşi, care vor pune în practică idei radicale şi neobişnuite.

Copiii născuţi în acest an

Cei născuţi în Anul Tigrului sunt impetuoşi, energici, bătăioşi, impulsivi, luptători prin excelnţă, iar norocul este mereu de partea lor. Copilul Tigru are încă de mic o imaginaţie bogată, o inteligenţă sclipitoare şi un curaj fără limite. El se va baza toată viaţa pe un instinct puternic şi corect, care îl va ajuta să scape de necazurile pe care şi le provoacă singur, dovedindu-se risipitor sau făcând declaraţii ciudate. Va fi mereu sincer şi direct, va avea o gândire liberală şi un mod foarte limpede de exprimare. Independent, îşi va croi propriul drum în viaţă, fiind capabil de schimbări de neînchipuit pentru alţi oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net