La un an de la carnagiu, puştiul de bani gata care a ucis 6 oameni savurează libertatea

Ultima actualizare:

    Claudiu Hauptmann şi tatăl său se plâng că nu o să aibă proces corect din cauza presei
Claudiu Hauptmann şi tatăl său se plâng că nu o să aibă proces corect din cauza presei

La un an după carnagiul din Banat, criminalul a dat examenul de bacalaureat şi se pregăteşte de admiterea la facultate, în timp ce rudele celor şase victime aşteaptă dreptate de la judecători, procesul fiind blocat la Curtea Supremă.

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, tânărul de bani gata care a provocat cel mai grav accident rutier din Banat din ultimii ani, a trecut cu bine de examenul de bacalaureat. Tatăl său, un potent om de afaceri din Reşiţa, s-a prezentat la proces în locul fiului ucigaş şi a cerut strămutarea procesului la Bucureşti. Hauptmann spune că presa l-a criticat prea mult pe fiul său şi din cauza mediatizării execesive a carnagiului produs de fiul său, acesta nu poatea avea parte de un proces corect în Timiş.

Prin urmare, Curtea Supremă de Justiţie urmează să hotărască în 25 august dacă procesul lui Hauptmann rămâne în Timiş sau este strămutat în capitală.

„Este un motiv pueril invocat de familia Hauptmann. Şi este un atac financiar la adresa familiilor victimelor, care nu îşi permit să meargă la fiecare termen de judecată la Bucureşti", a declarat avocatul Carmen Obârşanu, care reprezintă familia uneia dintre victimele ucise de Hauptmann.

A ucis şase oameni oameni pentru că a condus cu 160 de km/h

În 7 iulie 2009, când a condus automobilul Peugeot pe o ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens, Hauptmann şi-a ucis şi iubita, Adelina Ardelean, de 18 ani, care nu a mai trăit ca să îşi susţină examenul maturităţii. O altă colegă a lui Hauptmann, Delia Roşianu, urma şi ea să susţină anul acesta examenul de bacalaureat, însă a decedat şi ea în urma teribilului accident rutier. Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, singurul supravieţuitor al acccidentului, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa.

Familiile victimelor îşi plâng morţii

Şoferul automobilului Daewoo Espero care circula regulamentar, Ştefan Borlovan (foto jos), avea 27 de ani, când viaţa i-a fost curmată de impactul devastator care a avut loc în 7 iulie 2009. Părinţii lui, Doru şi Camelia au cerut ucigaşului despăgubiri de 1.500.000 de lei şi spun că nu pot trece peste trauma suferită de pierderea fiului lor. „Noi suntem o familie de ingineri. Emil a vrut să urmeze meseria mea. A absolvit Facultatea de Construcţii căi ferate, drumuri şi poduri din Timişoara. A avut note foarte bune. A finalizat cu medie mare facultatea, aproape 9", a spus Doru Borlovan, tatăl tânărului.

„Ştefan a fost un copil bun, un copil deosebit. Nu a făcut rău nimănui. A fost un copil frumos. Stau aici şi aştept să intre în cameră. M-a nenorocit acel copil care a produs accidentul. Durerea este atât de mare. Băiat bun în casă, să te legi la rană cu el", ne-a spus mama lui Ştefan, Camelia Borlovan. Familia Jurchiţa: văduva a rămas cu un copil de trei ani şi cu crediteleOvidiu Jurchiţa (foto jos), de 34 de ani, a murit şi el strivit în automobilul Daewoo Espero, iar soţia sa, Irina (foto jos) a rămas să crească copilul, cu trei credite la bănci. Ovidiu se grăbea acasă, ca să meargă cu copilul în parc", a spus Irina Jurchiţa, soţia bărbatului ucis în accidentul rutier. „Eu i-am spus că tatăl lui s-a dus la Doamne Doamne. Iar copilul mă tot întreabă de ce nu îl ajută Doamne Doamne pe tatăl lui să se întoarcă acasă", a spus, cu lacrimi în ochi mama copilului, Irina Juchiţa. Familia urma să îşi ia o locuinţă prin sistem ANL, însă tragedia rutieră a risipit planurile de viitor.

Familia Pârvulescu vrea dreptate

Mihai Pârvulescu (foto jos)

Familia lui Mihai Florea, de 55 de ani, al patrulea ocupant al automobilului care circula regulamentar, a evitat presa. Soţia sa, Maria, însă a cerut marţi, prin avocat, peste 250.000 de euro despăgubiri morale de la tânărul Hauptmann.Majoretele ucise de Hauptmann: iubita Adelina, băgată în mormânt

Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, care a supravieţuit, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net