Lăcătuş are de ales între Surdu şi Bilaşco

Ultima actualizare:

Aflat oricum cu sabia lui Damocles deasupra capului, tehnicianul Marius Lăcătuş se gândeşte totuşi să meargă pe mâna lui „Bilă" în partida de la Craiova.

De altfel, Lăcătuş n-a fost niciodată un fan al lui Romică Surdu, atacantul având doar 12 apariţii în Liga I în cele trei mandate de antrenor ale „Fiarei" în Ghencea, fără să marcheze nici un gol!

Tehnicianul de 47 de ani s-a hotărât să-i includă în lotul pe care-l va deplasa azi în Bănie şi pe ultimii veniţi, Burdujan şi Maicon, dar niciunul dintre cei doi atacanţi nu va fi titular.

Deşi n-a mai jucat deloc de la amicalul cu Şerif Tirasol, de acum 26 de zile, când şi-a fracturat mâna, căpitanul Cristi Tănase va fi utilizat de Lăcătuş încă din primul minut al meciului cu oltenii.

Marius Lăcătuş pare decis să înceapă partida cu un cuplu de fundaşi centrali alcătuit din Galamaz şi Gardoş. „Fiara" a luat această decizie în primul rând pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali, care a declarat că Gardoş n-are voie să lipsească din echipă, dar şi din cauza faptului că portughezul Geraldo, cel care a fost titular incontestabil în turul campionatului, este în pericol de a fi suspendat.

Veteranul are deja şase avertismente şi va sta o etapă la primul cartonaş galben. În aceeaşi situaţie se află şi Brandan, care are trei „galbene", dar nu se pune problema ca argentinianul să fie lăsat pe banca de rezerve.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net