«Lamborghini, foarte bună, dar pe Sandero l-aş lua acasă!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

James May, unul dintre cei trei prezentatori ai emisiunii Top Gear, şi-a văzut visul cu ochii: a condus o Dacia Sandero, după doi ani de aşteptare.

Primul episod din sezonul 14 al emisiunii Top Gear, filmat în urmă cu câteva luni în România, a fost difuzat de postul tv BBC. Cel mai câştigat dintre cei trei englezi a fost, însă, simpaticul James May, care a fost surprins de colegul său Jeremy Clarkson, cu un cadou pe care îl aştepta de mult: o Dacia Sandero.

Click aici pentru a îi vedea pe britanicii de la Top Gear în România (partea I)

„Am visat la maşina asta doi ani de zile. Lamborghini este ultima expresie în materie de maşini, dar Sandero este redusă la esenţă, tot ce-ţi trebuie, nimic mai mult. Este o maşină veselă, de bază, mică şi jucăuşă", a spus May, în timp ce conducea Dacia.

Click aici pentru a îi vedea pe britanicii de la Top Gear în România (partea a II-a)

Şi ca să-i răspundă, în stilul caracteristic, colegului Clarkson, acesta a spus că este un cadou excelent, nu unul enervant cu credea acesta.

simeon stalpnicul png

Vezi aici ce părere au prezentatorii britanici despre România

La întoarcerea din micul test drive, James a spus că o să ia maşina cu el în Anglia, doar că un camion s-a „urcat" peste ea. Lui May s-ar putea să-i fie ascultate „rugăciunile" anul viitor, când Dacia ia în calcul introducerea modelului Sandero şi a noului model, Duster, pe piaţa din Anglia, potrivit Autocar.

Click aici pentru a vedea pozele oficiale cu noua Dacia Duster

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net