A lăsat Lisabona pentru Piteşti

Ultima actualizare:

    Sporting a dat  120.000 de euro  pentru a-l transfera  pe Răduţ de la  Şcoala Ardealul
Sporting a dat 120.000 de euro pentru a-l transfera pe Răduţ de la Şcoala Ardealul

Surpriza lui Răzvan Lucescu pentru amicalele cu Ucraina, Macedonia şi Honduras, e Mihai Răduţ, un puşti de 20 de ani care se visează jucând peste câţiva ani la FC Barcelona.

Mijlocaşul, originar din Slatina, a ajuns unul dintre cei mai „curtaţi" fotbalişti din Liga 1, de serviciile sale interesându-se campioana CFR Cluj, FC Timişoara, Dinamo şi Rapid.

În urmă cu doi ani, el a refuzat să-şi continue cariera la Sporting Lisabona şi a revenit în campionatul intern. „Cei de acolo doreau să mă mai ţină, dar intenţionau să mă folosească fundaş dreapta şi nu am acceptat.Am vorbit cu impresarul meu, Lucian Marinescu, şi am decis să nu mai semnez cu ei. Tata nu a fost de acord, dar i-am explicat că este decizia mea şi am plecat", spune jucătorul. Experienţa din Portugalia l-a maturizat foarte mult.Mijlocaşul a locuit o vreme la Academia lui Sporting, undeva în afara Lisabonei, apoi s-a mutat în apartamentul în care a stat vedeta portugheză a celor de la Mancheter United, Nani.

Provenit dintr-o familie înstărită, Răduţ n-a avut niciodată grija zilei de mâine. „Totuşi nu-mi place să le cer alor mei banii", povesteşte puştiul cu care cei de la Internaţional vor să dea lovitura pe piaţa transferurilor.

Mihai are o mare pasiune extrem de costisitoare: îi plac la nebunie maşinile de lux. Răduţ a condus, în cei doi ani de când are permis, un BMW, un Porsche 911, un Infinity şi acum are un Audi A8.

Era să moară pe teren

Răduţ a fost accidentat la cap, de către Akakpo, în meciul cu Vaslui, din tur. A suferit o fractură de pomete cu deplasare a osului zigomatic. „Medicul care m-a operat mi-a zis că am fost norocos. Dacă aş fi primit lovitura 10 mm mai sus, acum nu mai eram", a spus Mihai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net