Latovlevici a ales Steaua

Ultima actualizare:

    Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Victor Piţurcă s-a hotărât cu greu asupra fundaşului care să reprezinte o reală concurenţă pentru Emeghara.

În cele din urmă, s-a decis să îl achiziţioneze pe Latovlevici, fotbalist pe care îl cunoaşte încă de pe vremea când antrena echipa naţională.

De altfel, "Lato" a şi fost convocat de Piţi la selecţionata "B" a României în iarna lui 2008, când a organizat două amicale, contra echipei de tineret şi a Stelei.

Fundaşul de 24 de ani este exact tipul de jucător pe placul lui Piţurcă: serios, muncitor şi fără afinităţi pentru cluburi. Tânărul bănăţean a început fotbalul la Moldova Nouă, locul de unde a plecat şi Miodrag Belodedici, primul său antrenor fiind chiar tatăl său, Mihai, cel care i-a îndrumat paşii spre sportul-rege.

Ulterior, Iasmin a fost achiziţionat de Poli Timişoara la doar 19 ani. După un periplu la echipa a doua, proaspătul stelist a fost promovat la prima echipă chiar de către Gică Hagi, el fiind unul dintre pariurile "Regelui", alături de actualul dinamovist Gabi Torje.

Totuşi, instalarea lui Sabău ca antrenor la gruparea "viola" a însemnat şi prima mare încercare pentru tânărul fundaş. După un conflict cu "Moţul", Latovlevici a plecat sub formă de împrumut la Gloria Bistriţa, unde a devenit om de bază şi a avut evoluţii apreciate.

Astfel, la întoarcerea pe Bega, fundaşul a fost pus să aleagă între cele două mari rivale bucureştene. "Dinamo l-a ofertat prima în această vară, după ce o mai făcuse şi în urmă cu doi ani, dar Iasmin n-a vrut să se ducă acolo. A ales să meargă la Steaua, pentru a colabora cu Piţurcă. Piţi are mare încredere în el şi îl va face fotbalist", ne-a mărturisit impresarul lui Latovlevici, Florin Iacob.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net