Lavinia Postolache luptă sâmbătă seară pentru titlul «Miss World 2010» - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marea finală a competiţiei, care reuneşte 120 de femei din toată lumea, va avea loc în această seară, în insula Hainan din China. Ţara noastră va fi reprezentată de piteşteanca Lavinia Postolache, în vârstă de 21 de ani. Favorita caselor de pariuri este concurenta din Norvegia, Mariann Birkedal.

Norvegianca în vârstă de 23 de ani a câştigat titlul preliminar Top Model şi specialiştii o văd deja drept viitoarea Miss World. Gurile rele comentează însă că o eventuală victorie al lui Mariann Birkedal nu ar fi pe placul organizatorilor chinezi. Asta deoarece China este destul de supărată pe Norvegia, care a acordat în urmă cu trei săptămâni Premiul Nobel pentru Pace disidentului chinez Liu Xiabo, aflat în închisoare.

Agenţii de pariuri mai acordă şanse mari şi concurentelor din Puerto Rico, SUA şi Brazilia, foarte bine plasate şi ele în cursa pentru titlul de Miss World 2010. Finala concursului este organizată pentru a cincea oară în ultimii opt ani în staţiunea chineză Sanya. Competiţia este urmărită de mai mult de un miliard de telespectatori din întreaga lume, însă nu va fi transmisă în direct de nicio televiziune din România.

Carte de vizită

- Mariann Birkedal este un top-model norvegian în vârstă de 23 de ani.

- Anul acesta, frumoasa norvegiancă participă la Miss World şi se numără printre favoritele concursului.

- Mariann a câştigat deja în cadrul concursului una dintre probele preliminarii, Miss World Top Model, care îi dă şansa de a se califica automat printre cele 25 de semifinaliste.

Românca, la prima competiţie internaţională

Ţara noastră va fi reprezentată de Lavinia Postolache, care a fost desemnată Miss World România în septembrie. Originară din Piteşti, Lavinia a debutat în lumea modellingului la 15 ani, când a fost descoperită de Dana Săvuică. Deşi nu a mai participat până acum la o competiţie de o asemenea amploare, piteşteanca a mai câştigat câteva concursuri naţionale de frumuseţe şi a defilat pe podium pentru creatori români precum Răzvan Ciobanu şi Irina Schrotter.

De la începutul lunii octombrie, Lavinia se află în China, în cantonamentul de pregătire pentru marea finală a concursului din această seară. Miss World, una dintre cele mai populare competiţii de acest gen din întreaga lume, are mai multe etape preliminare şi culminează cu marea finală, în care este încoronată o nouă câştigătoare. În timpul cantonamentului din China, candidatele au participat la mai multe şedinţe foto, au făcut cumpărături în Shanghai şi au vizitat stadionul olimpic din Beijing.

„Vreau să îndeplinesc cu bine această misiune"

Cum a fost în cantonamentul din China?

A fost cel mai plăcut şi dificil interval de timp din viaţa mea. Participarea la Miss World a fost un test grozav de adaptare, rezistenţă, strălucire şi comunicare. Programul a fost destul de încărcat, cu repetiţii şi filmări din prima zi, dar m-am integrat şi m-am împrietenit rapid cu toate fetele.

Cu ce gânduri mergi în marea finală din această seară?

Cred că am dat dovadă de se­ri­ozitate şi răbdare. Am încre­dere în mine şi vreau să înde­plinesc cu bine această misiune.

Cum ai ajuns să participi la concursul Miss World România?

Am fost sfătuită de Helena Houdova, Miss World Cehia 1999, o persoană care mă inspiră pentru că „jonglează" perfect cu modellingul şi activităţile de caritate, dar m-a inspirat şi Dayana Mendoza, Miss Universe 2008.

Ai avut tangenţe cu lumea modellingului înainte de acest concurs?

Da, însă am pus accentul pe educaţie, iar modellingul a reprezentat un hobby, nu o meserie. Am avut ocazia să fiu prezentă la evenimente precum festivalurile de modă de la Iaşi, de la New York, am prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter şi mulţi alţii. La 15 ani am fost descoperită de Dana Săvuică, atunci am avut primul meu contact cu industria modei.

Locuieşti în Piteşti. Cum ai ajuns să studiezi actoria în New York?

Sunt din Piteşti, am studiat în Monaco, la International University of Monaco (Administrarea Afacerilor), după care am studiat actoria în New York, la New York Film Academy. Din ianuarie voi locui la Hollywood, unde am primit o bursă, la Universal Studios. Pe viitor îmi doresc şi un master în Regie.

Care crezi că sunt atuurile într-un concurs de frumuseţe?

Aspectul fizic, vestimentaţia şi prezenţa scenică atrag primele atenţia. Şarmul, maturitatea şi simţul umorului sunt următoarele elemente importante, iar concluzia se defineşte prin impresiile pe care le laşi pe termen lung. De aceea acest concurs durează o lună.

Frumoasele României cuceresc lumea

O altă româncă, Alina Clapa (foto), 26 de ani, ne va reprezenta la concursul de frumuseţe Miss Intercontinental, care va avea loc la 6 noiembrie, în Republica Dominicană. Alina face modelling de la 18 ani şi a defilat pe podium pentru nume mari din industria modei precum Cartier sau Versace. Competiţia Miss Intercontinental a început la 25 octombrie şi va dura până la 7 noiembrie. Câştigătoarea va fi încoronată cu o diademă încrustată cu 720 de diamante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net