O italiancă în vârstă de 94 de ani şi-a luat licenţa în drept la Universitatea din Urbino şi intenţionează să se reînscrie pentru a-şi continua studiile, a declarat marţi rectorul instituţiei de învăţământ, Stefano Pivato.


''Adriana Jannilli, studenta în chestiune, este un exemplu de perseverenţă pentru ceilalţi studenţi'', a declarat Stefano Pivato.

''Graţie remarcabilei sale expuneri pe tema violenţei împotriva femeilor şi a notelor sale excelente la examene, noi i-am acordat doamnei Jannilli cel mai bun calificativ posibil'', a precizat Pivato.

Adriana Jannilli, o pensionară care a lucrat în domeniul consultanţei, nu se află la primele cursuri universitare. Licenţiată în limbi orientale, ştiinţe politice şi acum şi în drept, dna Jannilli intenţionează să se înscrie din nou la universitate pentru o specializare în domeniul dreptului.

''Ea dă dovadă de o vivacitate şi de o luciditate incredibile. Îi dai cu 20 de ani mai puţin'', a adăugat rectorul, precizând că dna Jannilli s-a integrat foarte bine printre studenţi, care au în medie circa 20 de ani.


 
 
Loading...