Licitaţie! Coiful donat de Piedone, cumpărat cu 900 de lei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Ceea ce faceţi voi, prin intermediul acestei campanii, trebuie să meargă mai departe. Copiii au nevoie de noi toţi”, este mesajul primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Marţi, 6 aprilie 2010- S-a vândut coiful lui Piedone

Am vândut coiful de dac, purtat de un actor în filmul lui Sergiu Nicolaescu, «Dacii», cu suma de 900 de lei.

Oferta a venit din Spania, de la Ungureanu Silviu Dan.

Edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a donat campaniei acest coif din colecţia persoanală.

Sâmbătă, 3 aprilie 2010- Mai puteţi licita două zile coiful lui Piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorul 4, s-a alăturat campaniei „Din inimă pentru copii”.

Edilul a donat un coif de luptă, care a fost purtat pe cap de unul dintre actorii care au jucat în filmul „Dacii”, în regia lui Sergiu Nicolaescu. Dacă vă doriţi coiful trebuie să vă grăbiţi!

Licitaţia se va închide duminică la miezul nopţii. Ultima ofertă primită a fost de 650 de lei. Cine dă mai mult?

Vineri, 2 aprilie 2010- 650 de lei coiful lui Piedone

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 a venit în sprijinul copiilor cu un coif de luptă, purtat de un figurant în filmul lui Sergiu Nicoalescu, “Dacii”.

„Ceea ce faceţi voi, prin intermediul acestei campanii, este minunat”, a spus edilul. Coiful a fost ofertat cu 650 de lei. Cine oferă mai mult?

Joi, 01 aprilie 2010- Coiful lui Piedone, tot 500 de lei!

Coiful de luptă, purtat pe cap de unul din actorii care au jucat în filmul „Dacii”, apărut în anul 1966, în regia lui Sergiu Nicolaescu, a rămas ofertat la 500 de lei.

El ne-a fost donat de primarul Cristian Popescu Piedone, pentru a veni în sprijinul copiilor incluşi în campania „Din inimă pentru copii”. Nu oferă nimeni mai mult de 500 de lei?

Miercuri, 31 martie 2010- Licitaţi Coiful lui Piedone!

Primarul Piedone, edilul sectorului 4, participă la campania „Din inimă pentru copii” cu un obiect din colecţia personală.

Este vorba de un coif de luptă, în stiul celor purtate de daci în războaiele cu romanii. Acesta a fost purtat pe cap de unul din actorii care au jucat în filmul „Dacii”, apărut în anul 1966, în regia lui Sergiu Nicolaescu.

„Eu am cumpărat coiful de la unul dintre figuranţi, care juca rolul unui luptător dac”, ne-a spus primarul Cristian Popescu Piedone.

Preţul licitatiei nu s-a mişcat de la 500 de lei, deocamdată.

Marţi, 30 martie - 500 de lei coiful lui Piedone!  

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone s-a alăturat campaniei „Din inimă pentru copii” şi a donat un coif de luptă. Acesta a fost purtat pe cap de unul dintre actorii care au jucat în filmul „Dacii” (1966), în regia lui Sergiu Nicolaescu.

„Eu l-am cumpărat de la unul din figuranţi, care juca rolul unui luptător. Îmi plac vechiturile,  iubesc copiii şi mi-aş dori ca în acest mod să-i ajut pe micuţii bolnavi” a spus Piedone. Coiful a fost ofertat cu 500 de lei. Cine dă mai mult?

Edilul participă la campanie cu un obiect din colecţia personală - un coif de luptă, în stilul celor purtate de daci în războaiele cu romanii. Piesa are o valoare simbolică aparte, căci a fost purtată pe cap de unul dintre actorii care au jucat în filmul „Dacii" în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Licitează aici pentru coiful donat de Piedone

Cine oferă mai mult?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 cu textul: Ofer (suma de bani) pentru coiful donat de Piedone sau intră pe site la www.click.ro, crează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net