10 imagini uimitoare din spitalul unde a fost internat Hitler înainte de a ajunge la putere

Ultima actualizare:

    Hitler a fost tratat în acest spital în perioada octombrie - noiembrie 2016Foto Flikr
Hitler a fost tratat în acest spital în perioada octombrie - noiembrie 2016Foto Flikr

Adolf Hitler a rămas cunoscut în istorie ca fiind unul dintre cei mai cruzi dictatori ai epocii moderne, cauzând milioane de victime și izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. În anii interbelici însă, nimeni nu a știut că atunci când va ajunge la putere, lumea avea să se schimbe radical.

În urmă cu o sută de ani, Hitler a fost rănit la picior în timpul Primului Război Mondial în Bătălia de pe Somme. A fost internat la spitalul militar Beelitz-Heilstätten din sudul Berlinului unde a primit îngrijiri medicale, acest loc devenind un fel de sanctuar după cum relatează DailyMail.co.uk

În prezent însă, acest spital a rămas abandonat și lăsat în paragină. Zidurile învechie, paturile și scaunele care sunt doar resturi din ce au fost cândva și graffiti-urile de pe pereți conferă o atmosferă diferită, lugubră. 

Imaginile realizate în spitalul Beelitz-Heilstätten oferă atmosfera unei clădiri bântuite, desprinsă parcă din filmele de groază. Este locul unde au fost tratate victimele celei mai confruntări militare din istorie și unde a primit îngrijiri unul dintre cei mai sângeroși lideri politici.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net