Frumusețea româncelor este recunoscută pe plan mondial, însă din păcate țara noastră nu a fost inclusă în acest clasament.


Viralshares.info a dat publicității un clasament cu primele zece țări din lume în care se află cele mai frumoase femei. România nu se află printre ele, din păcate.

  1. Brazilia. Brazilia este țara cu cele mai multe manechine pe cap de locuitor și cu cele mai frumoase femei de pe planetă. Atât brunetele, cât și blondele de aici sunt recunoscute pentru trupurile lor sexy, bine făcute și atrăgătoare. Majoritatea femeilor faimoase din Brazilia au pielea strălucitoare.
  2. Rusia. Femeile din această țară sunt foarte apreciate în toată lumea pentru ochii lor albaștri, pielea deschisă la culoare, fără defecte și pentru statura impunătoare. Majoritatea au un corp superb și bine proporționat.
  3. Venezuela. Venezuale este țara de origine a numeroase câștigătoare de concursuri de frumusețe la nivel mondial. Femeile de aici sunt recunoscute pentru trupurile lor slabe și înalte și pentru chipurile extreme de atrăgătoare.
  4. India. Un tărâm multietnic, ce găzduiește numeroase culturi, India a dat lumii unele dintre cele mai frumoase femei. Tenul ciocolatiu și radiant impresionează întotdeauna. Ceea ce le face și mai fermecătoare pe femeile din această țară sunt feminitatea și modestia, reflectate în felul în care se mișcă.
  5. Argentina. Femeile din Argentina sunt cunoscute ca simboluri ale frumuseții, mai ales datorită tenului fără defecte și părului bine îngrijit. În plus, ele sunt mereu la current cu ultimele tendință în modă.
  6. Serbia. Femeile de aici au în gene atât caracteristici slave, cât și mediteraneene. 99% dintre ele au o siluetă de invidiat, pe care și-o pun în evidență cu ajutorul hainelor stilate. În plus, ochii lor sunt foarte expresivi.
  7. Coreea de Sud. Femeile din această țară arată mereu tinere, atât datorită chipului cu trăsături foarte frumoase, cât și datorită personalității foarte agreabile. Au un ten curat și strălucitor și păr negru și lucios, iar siluetele se îmbină perfect cu înălțimea lor medie.
  8. Franța. Franțuzoaicele sunt faimoase pentru personalitatea lor debordantă și pentru energia pe care o degajă. În plus, majoritatea știu să se îmbrace. Multe sunt blonde, cu trăsături fine, conturând astfel un aspect sofisticat.
  9. Italia. Frumusețea italiencelor este recunoscută la nivel mondial. Aspectul lor mediteranean, cu pielea măslinie și părul șaten, le conferă o aură misterioasă și romantică.
  10. Ucraina. Femeile din Ucraina sunt captivante și puternice. Seamănă cu rusoiacele în materie de aspect fizic și atitudine, însă sunt mult mai feminine. Acestea se prețuiesc foarte mult și au grijă de ele, în special de stilul vestimentar.
 
 
Loading...