1.000.000 $ pe zi pentru paza familiei Trump

Ultima actualizare:

    Devin cel mai costisitor cuplu prezidenţial din istorie pentru că Prima Doamnă nu vrea la Casa Albă
Devin cel mai costisitor cuplu prezidenţial din istorie pentru că Prima Doamnă nu vrea la Casa Albă

Melania Trump (46 de ani) a declarat zilele trecute că rămâne în Turnul Trump, în New York, în primul an de mandat al soţului ei. Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a anunţat că va aloca un milion de dolari pe zi pentru protecţia ei şi a fiului acesteia, Barron (10 ani).

Ca o mamă responsabilă, Melania Trump a pus pe primul plan educaţia fiului ei, Barron. Aşa că nu se va muta la Casa Albă decât după încheierea anului şcolar, adică în vară. Donald Trump (70 de ani) va intra în exerciţiul funcţiunii după depunerea jurământului, la 20 ianuarie 2017. Cheltuielile pentru paza Primei Doamne şi a fiului ei vor fi asigurate de Primăria New York. “Trupele de poliţie vor fi la dispoziţia Serviciilor Secrete şi a trupelor guvernamentale antiterorism şi contraspionaj pe întreaga durată a şederii Primei Doamne şi a fiului ei în New York”, a declarat primarul Bill de Blasio. De acest regim vor beneficia inclusiv copiii adulţi ai lui Donald Trump şi nepoţii acestuia, care locuiesc tot în New York.

“Va fi nevoie de o suplimentare a efectivelor poliţieneşti şi asta presupune cheltuieli de la buget, pentru că Turnul Trump se află în Manhattan, cea mai populată zonă. “Un lucru e sigur, aceste 62 de zile până la jurământ, trupele de poliţie sunt în alertă maximă”, a mai adăugat De Blasio, care speră să recupereze banii de la bugetul local din fondurile guvernamentale. Conform calculelor primarului, până când se mută la Casa Albă, Melania Trump şi Barron, vor produce o gaură în bugetul local de peste 200 de milioane de dolari. Dacă o ţine în ritmul ăsta, familia Trump va fi cea mai costisitoare familie prezidenţială din istoria Americii, susţine NY Post.

3,6 milioane $, o partidă de golf

Preşedintele Barack Obama a cheltuit 3,6 milioane de dolari din banii contribuabililor între 15 februarie şi 28 februarie 2013 pe o excursie. La vremea respectivă, preşedintele Obama a zburat de la Chicago la Palm Springs pentru o partidă de golf cu Tiger Woods. Cheltuielile au stârnit un val de nemulţumire în presă şi administraţia prezidenţială a redus drastic cheltuielile. Inclusiv pentru vacanţa tradiţională a familiei din Hawaii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net