110 oameni au ars de vii în avionul prăbuşit

Ultima actualizare:

    Nenorocirea s-a produs  la câteva minute după decolarefoto: EPA
Nenorocirea s-a produs la câteva minute după decolarefoto: EPA

Tragedie în Cuba! Un avion de pasageri Boeing 737-200 s-a prăbuşit vineri la câteva minute după decolarea de pe aeroportul José Martí din Havana. 113 persoane, dintre care 5 erau turiști străini şi 9 membrii ai echpajului, se aflau la bordul aeronavei care plecase din capitala cubaneză spre localitatea Holguin.

În jurul orei 12.08, la primul viraj, s-a auzit o explozie și aparatul de zbor s-a transformat într-o minge de foc. Avionul s-a prăbușit pe un câmp între Boyeros și Santiago de las Vegas. O imensă coloană de fum se putea vedea de la terminalul 1 al aeroprtului. ”Eram la check-in când am auzit o explozie. Brusc, luminile din aeroport s-au stins şi când ne-am uitat afară, am văzut fum negru ridicându-se şi ne-au anunţat că se prăbuşise un avion”, a povestit un martor ocular. Șase mașini de pompieri au ajuns în cea mai mare viteză la locul nenorocirii. Au fost găsite 4 victime încă în viață, însă una dintre acestea, un bărbat, și-a pierdut viața în scurt timp. Trei femei, Emiley Sánchez, de 39 ani, și două albe neidentificate, una cu vârsta între 18 și 25 de ani și cealaltă în jur de 30 de ani, au fost internate în stare gravă. Aeronava care s-a prăbuşit fusese închiriată de către operatorul de stat cubanez Cubana de Aviación de la o mică companie mexicană, Global Air (Damojh).  Încă nu au fost stabilite cauzele tragediei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net