2018 - un an negru?

Ultima actualizare:

    Preşedintele chinez Xi Jinping va deveni mai puternic decât  Donald Trump, preşedintele SUA
Preşedintele chinez Xi Jinping va deveni mai puternic decât Donald Trump, preşedintele SUA

Un an al marilor schimbări! China va întrece SUA, devenind noua superputere a lumii. Ne aşteaptă cutremure, izbucnirea unui mare război şi o criză economică fără precedent, potrivit profeţilor.

Ca de obicei, cu ocazia trecerii într-un an nou, experţii au studiat prezicerile profeţilor ale căror predicţii s-au adeverit în trecut. Baba Vanga, supranumită ”Nostradamus din Balcani”, o clarvăzătoare oarbă din Bulgaria care a trăit între anii 1911 şi 1996 şi a prezis ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, apariţia organizaţiei teroriste ISIS şi valul tsunami ce a ucis 227.898 de oameni în 2004, a anunţat două evenimente importante pentru 2018.

simeon stalpnicul png

Potrivit acesteia, China va deveni anul acesta noua superputere mondială, reuşind să depăşească SUA. Al 45-lea preşedinte american, Donald Trump, se va confrunta cu o criză care va face rău ţării sale “şi vor izbucni conflicte între state de nord şi de sud”. Experţii speculează că prezicătoarea s-ar fi referit la o confruntare între Coreea de Sud şi Coreea de Nord. De asemenea, Baba Vanga a prezis că anul acesta va fi descoperită o nouă formă de energie pe planeta Venus.

Experţii au descoperit profeţii pentru 2018 şi în catrenele lui Nostradamus, pe numele adevărat Michel de Nostredame, care a trăit între 1503 şi 1566. Despre faimosul medic clarvăzător din Franţa se spune că a prevăzut evenimente importante, care au schimbat cursul istoriei, precum înfrângerea lui Napoleon, ascensiunea lui Hitler sau atacul terorist de la 11 septembrie 2001. Pentru 2018, Nostradamus ar fi prezis izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial: “Acest mare război va izbucni în Franţa şi toată Europa va fi atacată. Va fi îngrozitor pentru toată lumea, apoi va fi pace, dar puţini se vor bucura de aceasta. Războiul va dura 27 de ani”. Unii experţi cred că Rusia, China şi Coreea de Nord se vor uni împotriva SUA.


    Va avea loc o puternică erupţie a vulcanului Vezuviu
Va avea loc o puternică erupţie a vulcanului Vezuviu

De asemenea, potrivit lui Nostradamus, în 2018 va avea loc o puternică erupţie a vulcanului Vezuviu, care “va zgudui pământul la fiecare cinci minute”. Cel puţin 6.000 de oameni vor muri. De asemenea, pentru noul an, pe care abia l-am început, Nostradamus a prezis un dezastru natural în SUA: “un cutremur va lovi părţile de vest cu o putere care se va simţi pe tot globul”.


    California va fi lovită de un cutremur devastator
California va fi lovită de un cutremur devastator

Din păcate, US Geological Survey, care monitorizează activitatea seismică, atestă că falia San Andreas ar putea să producă un cutremur cu magnitudinea de peste 8 grade pe scara Richter în California. Tot din predicţiile lui Nostradamus, experţii prevăd că în 2018 va avea loc o prăbuşire economică la scară mondială: “mulţi bogaţi vor muri”, scrie ziarul britanic “Express”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net