25 de morţi în Afganistan, în urma prăbuşirii unui elicopter militar

Ultima actualizare:

    În elicopter se aflau 25 de persoane care şi-au pierdut viaţa Foto: Twitter
În elicopter se aflau 25 de persoane care şi-au pierdut viaţa Foto: Twitter

Un elicopter care aparţinea armatei afgane s-a prăbuşit în cursul zilei de miercuri, 31 octombrie, în sud-vestul ţării. În urma prăbuşirii 25 de pasageri şi membri ai echipajului au murit, relatează news.ro.

Două elicoptere militare au decolat către provincia vecină Herat, iar unul dintre ele s-a prăbuşit din cauza unor condiţii meteorologice nefavorabile, a declarat un purtător de cuvânt al guvernatorului provinciei Farah, Naser Mehri. Talibanii nu sunt de acord cu această variantă oficială, ei revendicând evenimentul şi susţinând că sunt cei care au doborât elicopterul. 

La bordul aeronavei se aflau mai mulţi oficiali de rang înalt, inclusiv adjunctul comandantului din zona de vest a Afganistanului, şi şeful consiliului provinciei Farah, informează agenţia The Associated Press.

În urma impactului nu au existat supravieţuitori
În urma impactului nu au existat supravieţuitori

Atentat sinucigaş lângă o închisoare din Kabul

În aceeaşi zi, un kamikaze a vizat un autobuz care transporta funcţionare, în apropiarea principalei închisori de la Kabul, omorând cel puţin şapte persoane, potrivit unor oficiali, relatează AFP, citat de News.ro. Cel puţin alte cinci persoane au fost grav rănite în urma acestui atac. 

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net