29 de turişti germani au murit într-un accident din Madeira. Trei zile de doliu în Portugalia

Ultima actualizare:

    29 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului Foto:GettyImages
29 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului Foto:GettyImages

29 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un autocar cu turişti germani s-a răsturnat, accidentul producându-se în Madeira, în apropierea oraşului Caniço. Alte 22 de persoane au suferit răni şi au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Accidentul s-a produs în momentul în care şoferul a pierdut controlul vehiculului la o intersecţie, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. În autovehicul se aflau turişti de naţionalitate germană. Oamenii legii şi echipele de salvare au sosit imediat la locul incidentului, dar din păcate nu s-a putut face nimic pentru 29 de persoane, care au decedat în urma impactului. Alţi 22 de răniţi au fost transportaţi la spitalul din Funchal pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate. 

Locul accidentului a fost izolat, iar poliţiştii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate îmrejurările în care s-a produs accidentul. Preşedintele portughez, pe nume Marcelo Rebelo de Sousa, a emis o declaraţie de presă şi a subliniat că va merge la locul în care s-a produs accidentul care a curmat viaţa a 29 de persoane. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net