5 lucruri pe care trebuie să le ştii despre botezul copilului lui Meghan Markle şi al prinţului Harry

Ultima actualizare:
Micuţul Archie împlineşte 2 luni la 6 iulie
Micuţul Archie împlineşte 2 luni la 6 iulie

Prietenii apropiați ai lui Meghan Meghan și ai prinţului Harry sunt pe lista nașilor care îl vor creștina sâmbătă pe micuțul Archie. Însă cuplul păstrează secretul până în ziua cea mare.

Prințul Harry (34 de ani) şi soţia sa, Meghan Markle (37 de ani), se pregătesc de botezul fiuului lor, micuțul Archie, care împlineşte două luni la 6 iulie. Un lucru privitor la eveniment este că fericiţii părinţi nu vor să spună sub nici o formă, deocamdată, cine vor fi naşii băieţelului.

Al doliea lucru de ştiut, despre botez, este că naşii vor fi cu siguranţă din rândul prietenilor lor. O posibilă naşă este Benita Litt, din Los Angeles, ale cărei fete au fost domnişoare de onoare la nunta lui Harry cu Meghan. O altă americancă, Lindsay Roth, care a fost domnişoară de onoare, ar putea de asemenea să fie aleasă naşă. Pritenul din copilărie a lui Harry, Jake Warren, a cărui fiică, Zalie,a  fost domnişoară de onoare, este încă un posibil naş. Mark Dyer, fost ofişer din gărzile galeze, un apropiat al lui Harry, al cărui fiu, Jasper, e finul prinţului, poate de asemenea să fie naş.

Prima imagine cu bebelușul lui Meghan Markle și al prințului Harry

Meghan Markle a născut deja? Indiciul dat de Prinţul Harry

Cine nu va fi naşul copilului lui Meghan Markel şi al prinţului Harry

Al treilea lucru care trebuie ştiut este că prietena canadiană a lui Meghan, Jessica Mulroney, şi tenismana Serena Williams, nu vor fi alese naşe. Al patrulea lucru de ştiut este că părinţii au anunţat că vor oferi poze realizate de fotograful Chris Allerton de la botezul micuţului, care va avea loc sâmbătă, 6 iulie, la capela privată a Castelului Windsor. La slujba de botez vor participa numai 25 de oaspeţi, între care nu se va număra şi Regina Elisabeta a II-a. Spre deosebire de Kate Middleton şi prinţul William, care au invitat presa la botezul celor trei copii ai lor, la botezul micuţului Archie nu va fi prezent nimeni din mass-media. Petrecerea va fi condusă de prinţul Charles şi soşia sa, Camilla, dar şi de Kate Middleton şi prinţul William. Al cincilea lucru de ştiut este că micuţul va fi botezat în apă adusă de la Râul Iordan, din Israel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net