60 de cadavre abandonate, după ce crematoriul a intrat în faliment VIDEO

Ultima actualizare:

    Cadavrele aparțineau unor bărbați, femei și copii asasinațiFoto: Cuartoscuro
Cadavrele aparțineau unor bărbați, femei și copii asasinațiFoto: Cuartoscuro

Polițiștii mexicani au fost șocați să găsească cadavrele a 60 de persoane, în interiorul unei clădiri abandonate în urmă cu un an.

60 de cadavre de femei, bărbați și copii, aflate în stare avansată de descompunere au fost găsite într-un crematoriu din orașul Acapulco, din Mexic, după ce vecinii s-au plans de un miros foarte urât în zonă.

Trupurile fuseseră pregătite pentru a fi incinerate, însă patronii crematoriului le-au abandonat în ultima clipă și au fugit, după ce afacerea a intrat în faliment, informează Mirror.co.uk.

Cadavrele au fost acoperite cu cearșafuri albe și stropite cu zeamă de lime, în încercarea de a masca mirosul respingător, apărut în timpul procesului de descompunere.

În urma descoperirii macabre, polițiștii mexicani au demarat o investigație ce vizează uciderea respectivelor persoane și profanarea trupurilor lor, de către un grup de crimă organizată. În septembrie 2014, în aceeași zonă, 43 de studenți din au fost răpiți și uciși de către poliţişti municipali şi traficanţi de droguri, incidentul provocând cea mai gravă criză pentru Enrique Peña Nieto de când a devenit preşedinte al Mexicului, în decembrie 2012. Părinţii victimelor, care au manifestat împreună cu câteva mii de persoane la Ciudad de Mexico, refuză să accepte scenariul prezentat de către autorităţile judiciare şi se tem că Guvernul vrea să declare închis dosarul care a îngrozit Mexicul şi comunitatea internaţională.

Cadavrele se aflau în stare avansată de putrefacție
Cadavrele se aflau în stare avansată de putrefacție
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net