7 întâmplări rușinoase de la doctor care te vor face să râzi cu poftă

Ultima actualizare:

    Vizitele la doctor se pot transforma, uneori, în adevărate scene amuzantefoto: Hepta
Vizitele la doctor se pot transforma, uneori, în adevărate scene amuzantefoto: Hepta

Mulți oameni sunt speriați de vizitele medicale și încearcă să amâne cât mai mult efectuarea analizelor anuale. Totuși, atunci când ajung, în sfârșit, în cabinetul doctorului, sunt atât de emoționați încât se fac de râs.

Aceste „pățanii” te vor face să râzi cu lacrimi. Iată câteva întâmplări rușinoase care au avut loc în cabinetul doctorilor, povestite de pacienți.

1. Pacientul care nu trebuia să atingă genunchiul doctorului

„Soțul meu s-a dus la doctor pentru genunchiul lui, care îl durea și trosnea. Doctorul l-a asigurat că nu este nimic serios, spunând «dacă mi-ai atinge genunchiul, ai vedea că face același lucru». Așa că soșul meu a întins încet mâna și a pus-o pe genunchiul doctorului. A urmat o liniște ciudată de câteva secunde, până când doctorul a zis «vă rog, nu-mi atingeți piciorul» și soțul meu a ieșit din încăpere într-o liniște mortuară”, a povestit o femeie, citată de buzzfeed.com.

2. Femeia care nu s-a mai putut abține

O femeie a avut o vizită nefericită la doctorul ei, pe care nu a putut-o uita cu mult timp după ce s-a întâmplat totul: „Am dat un vânt în timpul unui examen ginecologic, adică atunci când fața ei era chiar acolo (în dreptul fundului, n.r.)”, a povestit ea.

3. Pacientul care a „uitat” să închidă ușa la baie

„Înainte de operație, mi s-a spus să mă schimb într-un halat și să mă spăl. Nu am încuiat ușa de la baie pentru că am crezut că sunt singurul în camera de pregătire pentru operație. În timp ce eram gol-goluț, chircit în colț, spălându-mă cu prosoape de hârtie și săpun, un bărbat de vârstă mijlocie, pe care l-am recunoscut din camera de așteptare, a intrat în încăpere cu chirurgul meu, care îi arăta calea spre baie. M-au văzut din față arătând ca un Gollum (personaj din filmul „Stăpânul Inelelor”, n.r.) și pur și simplu s-au holbat șocați”,  a povestit un alt pacient.

4. Femeia care și-a lovit doctorul în zona intimă

„Îmi verificam un nodul în zona sânilor (care s-a dovedit a fi un chist) și îmi dădusem, deja, tricoul jos, în timp ce stăteam pe masă. Când mi-am ridicat picioarele pentru a mă întinde, l-am lovit pe doctor în testicule cu piciorul. Am petrecut examenul medical râzând, pentru că asta fac eu în situații dubioase, în timp ce el îmi analiza sânii”, a povestit pacienta.

5. Pacientul care a ieșit dezbrăcat din baie

„După șase ore fără pauză la nașterea soției mele, trebuia să merg la toaletă. Era o baie la o distanță de câțiva metri și m-am scuzat, spunând «Mă întorc imediat, promit!». Tocmai îmi dădusem pantalonii jos când soția mea a țipat îngrozitor. Din reflex, m-am întors și am ieșit pe ușă, încurcându-mă în pantaloni, care erau încă în jurul genunchilor mei. M-am ciocnit cu o asistentă pe hol și am căzut amândoi. O a doua asistentă a venit și m-a găsit deasupra primei asistente (în fața nevestei mele care țipa), cu fundul expus lumii”, a povestit un bărbat.

6. Pacienta care a fost prinsă furând bandaje pentru copii

„Doctorul a intrat chiar când băgam în geantă o mână de plasturi din sertar. S-a uitat la mine și a zis «Alea sunt pentru copii!». Am fost așa rușinată că am zis «Ok, bine, le voi pune înapoi»”, a mai povestit o femeie.

7.  Femeia care și-a petrecut vizita la ginecolog pe jos

„Eram foarte emoționată să merg la ginecolog pentru prima oară. Mă gândeam că va fi ciudat și dureros și am devenit isterică în timp ce așteptam în mașină. Am sfârșit leșinând de pe scaun, pe jos, dezbrăcată, și m-am trezit în timp ce doctorul striga după asistente să îl ajute”, și-a amintit o pacientă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net