7 studenţi din Bolivia au murit după ce s-au prăbuşit cu o balustradă de la etajul al treilea! VIDEO terifiant

Ultima actualizare:

    Balustrada s-a rupt din cauza înghesuielii, iar mai mulți studenți au căzut în gol de la etajul al treileaFoto: captură video
Balustrada s-a rupt din cauza înghesuielii, iar mai mulți studenți au căzut în gol de la etajul al treileaFoto: captură video

Tragedie în Bolivia! Șapte studenți au murit după ce au căzut de la etajul al treilea. Incidentul terifiant a fost surprins de camerele de supraveghere. Tinerii se adunaseră în acel moment pe holurile clădirii, înaintea unei ședințe la care urmau să participe.

Într-o panică generală, 11 tineri s-au prăbușit în gol cu tot cu barele de metal, iar trei dintre ei au murit pe loc. Alți patru au decedat în drum spre spital, în timp ce restul sunt internați în stare gravă. Tragedia a avut loc la  Universitatea publică El Alto din BoliviaVictimele avea aveau vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei. Totul a fost surprins de camerele video amplasate în universitate. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Videoclipul accidentului, care a devenit viral pe rețelele de socializare, a arătat că sute de studenți cu studii majore de administrare a afacerilor se înghesuiau într-un coridor îngust pentru o adunare. Apoi, mai mulți dintre ei au căzut când s-a prăbușit balustrada metalică. Un total de 11 studenți au căzut de la la 16,7 metri, iar trei din șapte studenți au murit la fața locului. Trei din cei patru studenți răniți rămân în terapie intensivă.

Părinții studenților au denunțat UPEA că adună copii pentru ședințe atunci când nu existau clase față în față din cauza restricțiilor împotrva coronavirusului. De asemenea, universitatea a anunțat într-un comunicat că va începe o anchetă internă asupra accidentului și va colabora cu ancheta efectuată de autorități. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net