Accident grav în Italia! Patru cetățeni români, printre care și un bebeluș de 10 luni și o fetiță de doar 10 ani, au murit pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino, în Italia, în urma unui accident violent.


Un cuplu, copiii lor și bunicii au fost implicați într-un accident deosebit de grav petrecut în Italia. Autoturismul în care se aflau a impactat cu o altă mașină și un TIR. Printre cei care și-au pierdut viața în tragicul accident se numără un copil de 10 ani și un bebeluș de zece luni. 

Potrivit publicației La Republica, accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 6 iunie, între Arezzo și Monte San Savino. În coliziune au fost implicate două autoturisme și un TIR. Unul dintre vehicule s-a ciocnit cu TIR-ul și a ricoșat într-o altă mașină. 

Într-unul dintre autoturisme, un Volkswagen cu mai multe locuri, se afla o familie de români din Petru Rareș, Reteag. Familia era formată dintr-un cuplu, cei patru copii ai lor și bunicii din partea tatălui. În urma impactului, doi adulți și doi copii, un băiat de 10 ani și un bebeluș de 10 ani și-au pierdut viața pe loc. Alte șapte persoane au fost rănite, iar intervenția elicopterelor medicale a fost necesară întrucât câțiva dintre răniți se aflau în stare foarte gravă. Printe răniți s-au numărat și părinții copiilor care au murit în accident. 

 
 
Loading...