Accident grav pe aerportul Heathrow! Două mașini s-au ciocnit pe pistă, un om a decedat

Ultima actualizare:

    Accident grav pe cel mai mare aeroport din Europa Foto: Twitter
Accident grav pe cel mai mare aeroport din Europa Foto: Twitter

Panică în cel mai mare aeroport din Europa. Zeci de pasageri au fost evacuaţi din avioane după un “accident grav” care a avut loc la Terminalul 5 al aeroportului Heathrow, din capitala Marii Britanii.

Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, dar se pare că au fost implicate două vehicule care s-au ciocnit pe pistă, informează telegraph.co.uk. Doi bărbați au fost răniți, iar unul dintre ei a fost transportat de urgență la spital. Din nefericire, doctorii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul acestuia a fost confirmat la scurt timp.

Peste 20 de zboururi au fost afectate de acest eveniment neprevăzut, însă personaul încearcă să reducă la minimun perturbarea activității pasagerilor, a declarat purtătoarea de cuvânt a aeroportului londonez.“Lucrăm îndeaproape cu serviciile de urgenţă şi vor urma actualizări. Aeroportul rămâne deschis şi lucrăm pentru ca perturbarea călătoriilor pasagerilor noştri să fie minimă", a declarat aceasta. Mai mulți pasageri au scris mesaje în care au povestit ce s-a întâmplat folosindu-se de paginile rețelelor personale de socializare. Reprezentanții aeroportului și-au cerut oficial scuze pentru neplăcerile create. "Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și pentru întârzierea unor zboruri, dar un accident serios între două vehicule a avut loc pe una dintre piste. Facem tot posibilul să reducem pagubele și ca totul să redevină mai cât mai repede la normal", au anunțat prin intermediul stației.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net