Accident grav pe o autostradă din Hong Kong. 19 persoane şi-au pierdut viaţa

Ultima actualizare:

    Accident pe o şosea din Hong KongFoto: Facebook
Accident pe o şosea din Hong KongFoto: Facebook

Sâmbătă, 10 ianuarie, a avut loc o tragedie pe o şosea din Hong Kong. Nouăsprezece persoane, dintre care 17 bărbaţi şi două femei,şi-au pierdut viaţa şi câteva zeci au fost rănite după ce un autobuz cu etaj s-a răsturnat pe o şosea.

În imaginile difuzate de media locale de la locul accidentului se poate vedea autobuzul răsturnat pe o parte, cu acoperişul smuls, pe marginea unei şosele din localitatea Tai Pao, în nordul districtului Noile Teritorii. Până la această oră nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea accidentului. Însă, cel mai grav accident din Hong Kong a avut loc în anul 2003, atunci când coliziunea dintre un autobuz cu etaj şi un camion s-a soldat cu 21 de morţi, iar în anul 2008 au decedat 10 persoane într-un accident similar de autobuz. 

Nici transportul maritim nu este scutit de accidente. Securitatea transporturilor maritime se află în continuare sub supraveghere în Hong Kong după coliziunea dintre un feribot de mare viteză şi o navă de agrement în 2012, soldată cu 39 de morţi.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net