A fost supranumit „vârcolacul” din cauza zecilor de crime oribile pe care le-a comis! La început, judecătorii au știut doar de 22 de victime, condamnându-l la închisoare pe viață. După un timp, au aflat că „vârcolacul” mai măcelărise încă 25 de femei.


Se pare că Mikhail Popkov (52 de ani) ar fi mărturisit în fața Curții de Judecată că este autorul a 59 de crime și că a început să omoare femei încă din anii 1990, precizează Daily Star.

Ceea ce este și mai șocant în cazul criminalului este funcția pe care o deținea. Mikhail a fost polițist și se pare că obișnuia să ucidă fete de vreo 15 ani pe care le viola, apoi le tranșa folosindu-se topoare, cuțite și șurubelnițe.

El se folosea de uniforma de polițist și de mașina departamentului pentru a le oferi tinerelor un drum gratuit până acasă atunci când le vedea singure noaptea. Atunci când a fost întrebat câte femei a ucis de fapt, răspunsul lui șocant a fost: „Nu pot spune exact. Nu am ținut o evidență. Îmi recunosc pe deplin vina...de a fi comis crime. M-am ghidat după convingerile mele lăuntrice.”

De asemenea, el a mai adăugat că a dorit să curețe străzile de „prostituate”. Potrivit declarațiilor polițiștilor ruși, Popkov ar fi cel puțin 47 de crime între 1994 și 2012 în orașul Angarsk, dar autoritățile suspectează că numărul victimelor s-ar putea ridica până la 81.

 
 
Loading...