Acum te poți «înmormânta» pe Lună! Află cum îi poți scăpa de griji pe cei dragi după moartea ta

Ultima actualizare:

    Dacă întotdeauna ai visat să ajungi pe Lună, acum chiar poțifoto: Hepta
Dacă întotdeauna ai visat să ajungi pe Lună, acum chiar poțifoto: Hepta

Atunci când unul dintre apropiați sau cineva din familie se stinge din viață, suferința pierderii este completată și de stresul pe care îl presupune o înmormântare. Organizarea unei adunări generale în familie în numai trei zile este dificilă, însă iată ce poți face pentru a-ți scăpa rudele de această corvoadă după moartea ta.

Dacă întotdeauna ai visat să ajungi pe Lună, acum poți. O companie numită Elysium Space a venit cu o propunere ce poate împlini visurile tuturor pasionaților de cosmos, și, în același timp, le poate face viața mai ușoară apropiaților lor, care urmau să se ocupe de ceremonia de înmormântare.

Compania a creat mici cuburi metalice în care poată fi depozitată cenușa din urma procesului de incinerare. Potrivit jezebel.com, Elysium Space se oferă să trimită aceste recipiente în spațiu, urmând să ajungă pe suprafața Lunii.

Dar aceasta nu este singura variantă de înmormântare. Compania mai oferă posibilitatea de a trimite recipientul în Orbita joasă a Pământului, de unde va cădea înapoi ca o stea căzătoare, sau opțiunea „Milky Way Memorial”, care implică trimiterea capsulei în spațiu.

Cei care își doresc să aibă o asftel de „înmormântare” vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 9.950 de dolari. Prima misiune spre Lună va fi organizată pentru Steve Jenks, un soldat de infanterie în războiul din Irak, care apelează la acest serviciu pentru mama lui după ce aceasta a pierdut în lupta cu cancerul. De fiecare dată când Steve era în misiune departe de casă, mama lui îi trimitea scrisori la sfârșitul căreia scria „Nu contează cât de singur te simți și cât de departe te afli, întotdeauna să te uiți la Lună și vei ști că sunt cu tine. Te iubesc până la Lună și înapoi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net