Tocmai când credeau că situația provocată de imigranți nu se poate înrăutăți, în Germania pare a se contura o nouă problemă. Autoritățile au hotărât să construiască un adăpost pentru imigranți în estul Germaniei, dar acest lucru a nemulțumit o colonie de nudiști.


Aceștia au protestat împotriva hotărârii luate de autorități deoarece se tem că imigranții musulmani ar putea reprezenta o amenințare pentru mica lor comunitate de doar 400 de locuitori, relatează DailyMail.co.uk

De altfel, germanii s-au confruntat de curând cu agresiuni sexuale din partea imigranților chiar în marile orașe. Această comunitate are o vechime de peste o sută de ani, timp în care locuitorii și-au contruit propriul stil de a trăi.  

"Din 1905, cei mai bine de 400 de membri au menținut un stil de viață tradițional, o cultură a nudității. Nu cred că este înțelept să se construiască adăpostul aici", a declarat unul dintre nudiști. În consecință, mai mulți locuitori ai acestei comunități s-au decis să se mute, temându-se de agresiuni sexuale din partea viitorilor "vecini".

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...