Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle s-a înstrăinat de familia sa

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mama vitregă a lui Meghan Markle a povestit adevăratul motiv pentru care viitoarea soție a prințului Harry s-a înstrăinat de familia din partea tatălui său.

Roslyn Markle a fost soția lui Tom Markle, tatăl lui Meghan, în anii '60, înainte ca bărbatul să o ia de nevastă pe Doria, mama naturală a lui Meghan. Roslyn le-a explicat celor de la RadarOnline că nu a existat vreo ceartă care să conducă la ruperea relațiilor dintre viitoarea prințesă și frații ei vitregi, Samantha și Tom jr. 

După ce prințul Harry le-a spus ascultătorilor de la Radio 4 că familia regală a devenit familia pe care Meghan nu a avut-o niciodată, Roslyn a ținut să reacționeze. 

„Mătușile, unchii și verii din familia Markle au fost la sute și mii de kilometri distanță. Era greu pentru ei să se reunească și să fie o adevărată familie. Nu a fost vorba de tensiune, ci distanța i-a ținut departe unul de celălalt. Când Meghan a terminat liceul, ea a plecat în Northwestern, un oraș dinn Illinois. Când a absolvit facultatea, s-a angajat în Argentina. Apoi, a început serialul Suits și a debutat ca actriță. Toată lumea a fost ocupată, dar distanța a fost mereu cauza principală”, a spus Roslyn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net