Deși acum este prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump (46 de ani) încă locuiește în impunătorul Trump Tower, la o lună după ce soțul său a fost învestit în funcția de președinte. Au apărut numeroase speculații cu privire la motivele pentru care nu se mută la Casa Albă, dar în cele din urmă, fiul ei ar fi cel care o determină să amâne mutarea.


Fiul său, Barron ar putea fi principalul motiv pentru care Melania Trump nu dorește să-și urmeze soțul la Washington pentru că ea dorește ca băiatul său să termine întâi anul școlar, după cum precizează Daily Star.

Există însă și zvonuri potrivit cărora Melania nu vrea să se depărteze de sora sa, Ines Knauss (48 de ani), care stă la mică distanță de Trump Tower. Sora Melaniei este cea mai bună prietenă și confidentă a acesteia, iar despărțirea ar afecta-o enrom.

Imagini din intimitatea Melaniei Trump. Sora «secretă» a dat-o de gol

melania.jpg

melania trump
Se pare că Melania Trump are o soră
Foto: Getty

Jurnaliștii de la Daily Star au descoperit că una dintre cele mai bune prietene a primei doamne este chiar sora sa, Ines Knauss, despre care până acum nu prea s-a vorbit. În vreme ce contul de Twitter al acesteia este privat, cel de Facebook este deschis publicului și oferă câteva imagini cu Melania Trump pe care cu diguranță nu le-ați mai văzut.

melania_1_1.jpg

melania trump
Melania - fotografie realizată în 1992, la Milano (Italia)
Foto: Facebook

New York Post a dezvăluit faptul că Melania și Ines sunt foarte apropiate și cu toate că nu a ieșit în evidență în timpul campaniei electorale a lui Donald Trump, Ines l-a susținut pe soțul surorii sale. Se pare că ea locuiește într-un imobil în valoare de 1,5 milioane de dolari, la doar câteva blocuri depărtare de reședința surorii sale, din Trump Tower, în New York.

melania_1_4.jpg

melania trump
Melania - fotografie realizată în 1991, la Milano (Italia)
Foto: Facebook

Acestea sunt fotografii care nu au apărut pe coperțile revistelor și o arată pe Melania atunci când era mai tânără, fie atunci când era fotomodel, fie surprinsă într-un cadru familial.

melania_1_3.jpg

melania trump
Mama Melaniei, Amalija Knauss, ținând-o în brațe pe prima doamnă pe când avea doar doi ani
Foto: Facebook

Una dintre imagnii a fost realizată în 1992 la Milano (Italia), în timp ce o altă poză, făcută în 1972, le arată pe mama celor două surori, Amalija Knauss, care o ține în brațe pe Melania ce avea doar doi ani pe-atunci. 

melania_1_2.jpg

melania trump
Melania când era micuță, la aniversarea zilei sale de naștere
Foto: Facebook

Ines Knauss a rămas în umbră în timpul campaniei electorale a lui Donald Trump, dar a intrat în atenția publicului după ce presa a dezvăluit contul său de Facebook și fotografiile cu Melania de la începutul carierei sale în modeling.

 
 
Loading...