Adevărul despre primul discurs al președintelui Trump. Ce spun experții în limbaj corporal

Ultima actualizare:

    Donald Trump a ținut un discurs total diferit față de cel propagat în campanie, dar experții spun că minteFoto: AFP
Donald Trump a ținut un discurs total diferit față de cel propagat în campanie, dar experții spun că minteFoto: AFP

El e noul lider al „lumii libere”, dar ce încearcă să ascundă prin limbajul corporal? Miliardarul Donald Trump este cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, după ce a învins-o pe democrata Hillary Clinton.

În timpul discursului victorios, Donald Trump aproape că a țopăit de bucurie în timp ce declara că Ameriva va fi unită și „incluzivă”. Cu toate acestea, a părut destul de distant față de soția lui Melania. Exprtul în limbajul corpului Judie James a explicat de ce. Cu toate că discursul lui a fost cu totul diferit de mesajul pe care l-a propagat în timpul campaniei electorale, limbajul trupului l-a trădat, potrivit Mirror.

Atunci când filmul ajunge la sfârșit, suntem obișnuiți să vedem cu masca „nelegiuitului”, a personajului rău, cade. Carismaticii anti-eroii par să se le facă cu ochiul privitorilor și să îi asigure că nu sunt, de fapt, răi, ci doar niște outsideri neînțeleși. Deși asta a încercat să facă Donald Trump, Judie James consideră că limbajul lui corporal îl contrazicea. În esență, ceea ce vrea să spună Judie este că Trump nu credea ceea ce spunea în fața întregii lumi și, mai ales, în fața lumii. Republicanul a gesticulat frenetic și mișcările lui erau în contradicție cu ceea ce spune. A menținut aproape în mod deliberat palma deschisă, ca și cum ar încerca să ne amintim că el este forțat acum să-și împartă victoria și să nu se declare unicul învingător. Trump încerca să-și convngă oamenii că le este dator, dar limbajul corporal spunea contrariul. Atunci când a vorbit despre unificarea țării, miliardarul a folosit gesturi agresive, deși ideea era una de pace. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net