Adio, magazine! Vom cumpăra totul de la automat

Ultima actualizare:

    Jucării sexuale, marijuana sau  homari vii sunt doar câteva din  produsele care se pot găsi, mai nou,  în tonomate de pe toată planeta
Jucării sexuale, marijuana sau homari vii sunt doar câteva din produsele care se pot găsi, mai nou, în tonomate de pe toată planeta

Credeaţi că numai dulciurile şi răcoritoarele pot fi cumpărate de la automatele din hol? Imaginaţia comercianţilor întrece orice măsură, încât s-au gândit să pună în tonomate de la şosete până la animale vii.

Primele maşini au fost dezvoltate în Anglia, la începutul secolului al XX-lea, dar companiile care operează reţele de automate au început să introducă produse din ce în ce mai neobişnuite. De regulă, un astfel de aparat oferă spre vânzare sandvişuri, apă, suc şi dulciuri, fiind plasate adesea în clădirile de birouri sau în campusurile universitare.

Spre exemplu, la Frankfurt (Germania), dacă ţi-e poftă de o pizza la metrou, primeşti una caldă şi delicioasă în doar 3 minute, graţie tonomatului care ţi-o prepară pe loc. Tot nemţii sunt cei care au introdus în spatele unor astfel de vitrini jucării. Vancouver (Canada) este primul oraş care comercializează marijuana la automat. Într-un oraş din Florida (SUA) se găseşte la tonomat aur de 24 de carate, disponibil în lingouri mici, iar dacă te prinde ploaia la St. Petersburg (Rusia), ai ocazia să-ţi procuri şi umbrele de la un astfel de aparat. Verile sunt mai răcoroase în Phoenix, Arizona, de când vânzătoarele de îngheţată au fost înlocuite cu automate. Ai rămas în pană de ruj sau rimel? La New York îl procuri de la colţ de stradă. Chinezii au dus această metodă de comerţ la extreme şi au introdus în automate homari vii sau mâncare gătită. Chiar şi jucăriile sexuale au ajuns să se găsească la un buton distanţă. Primul automat de la care pot fi cumpărate este acum funcţional în Philadelphia, Statele Unite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net